Ponožky s dierami vyhadzujete, alebo štopkáte?
vyhadzujeme
Menšie dierky zasivat,planétu máme len jednu
Odnasam na recyklaciu do H&M, ale velmi malicko sa nam trhaju
Ak sa da, tak mensie pozasivam, ak su este inak ponozky dobre. Skoda vyhadzovat a minat peniaze na nove.
Je to sice (vo vacsine) prirodne vlakno, ono sa to rozlozi. Ale vo velkom mnozstve to je i tak pre ekosystem problem. Takze prirodu treba setrit.
Snazim sa kupovat viac parov rovnakych ponoziek, potom ked sa na niektorej spravi dierka este je sanca, ze najde aj nederavu kamaratku. No a derave vyhadzujem.
Muž si svoje štopka,ja svoje vyhadzujem
Deravé nosím na doma a keď je už diera veľká vyhadzujem.
Vyhadzujeme.
Som prekvapená… ja zašijem detom, je to rýchle, bolo by mi to blbe z ekologického hľadiska. Moje sa ani netrhajú, ak je diera, to už predtým sú v takom optickom stave, že do kosa
Robím si z nich manusky 😃
Ja zasivam,ak to nie je veľká diera
zasivam, ked mam vyhadzovat vsetko s dierou tak budem vyhadzovat vsetko
Vyhadzujem.
😂 nakoľko mame drsnú podlahu a ja rada chodím na boso (bez papúč) bohužiaľ majú ponožky životnosť 1-2 týždeň... Kým som na to prišla, že to je podlahou tak som ich vyhodila kvantum... 🫣 Štopkám maximálne také hrubšie ponožky lebo tie tenké nema zmysel 🤷🏼♀️
Vyhadzujeme
Ak.su to nejake obzvlast pekne napr. Dedoles/fusakle a podobne ktore mame zladene vsetci traja (k vianociam nam vacsinou vzdy davam vsetkym rovnake) snazim sa ich este zachranit samozrejme bavime sa o mini dierke.inak to mam ako @viestta ze kupim zvacsa mega balenie rovnakych a tam sa lahko kombinuje ked aj nejake uz treba vyhodit vzdy mam tu vystavajucu s cim sparovat..
Nezašívam, vyhadzujem. Veď to zašité musí v topánkach tlačiť.
Vyhadzujem
Balík ponožiek stojí par eur. Nemá absolútne význam zasivat. To platí aj pre Basic jednofarebné tričká. Radšej si každého pol roka kúpim nové jak zasivat diery. Tých 10e ma asi nevytrhne z biedy.
Ak nie sú zodrate tak stopkam ale už sú iba na doma a na záhradu. Kto šetrí má za tri 😂
Áno. Vyhadzuje. Ta ktorá je deravá. Nakoľko mám viac sád.
ja vyhadzujem, ale napr môj otec on ich "otáča" opačne. Tzn že tú časť kde je päta má hore :D takže to robíme tak, že keď vidíme že má deravú ponožku tak vyhodíme :D
Nechávam, dcéra si z nich robí pre Barbie oblečenie, niečo objavila na internete odvtedy jej ich odkladam
Vyhadzujem. Nemám čas ani chuť hrajuskat sa so stopkanim ponožiek (dobre, hlavne chuť nemám). Nakoľko chlap o tom vie, úzkostlivo stráži svoje úbohé nitky, ktoré kedysi boli ponožkami, aby som mu "tie obľúbené" (čiže všetky) nevyhodila do koša. Takže pri praní vždy opatrne nahradim starý pár novými a ponožky nenápadne obmieňam. Minule sa vyťahoval, že jeho ponožky držia už 20 rokov. Kráľovský som sa bavila, inak je chlap pomerne pricetny a inteligentný jedinec, ale zamlcana záhada vecných ponožiek evidentne ide mimo jeho vnímania.
Ak sa dá, štopkám.
Vyhadzujem