Mame deti takze sedacka "nemoze" byt cista. Deti tam porozlievaju mlieko nie ze vyleju ale proste sa tam dostane mlieko. Teraz bol syn chory cize bol v obyvacke oil veka mlieka a samozrejme teraz ta strana gauca strasne smrdi. Skusal to muz vycistit ale tak to uz nasiaklo. Lenze len clovek vojde do obyvacky a uz to citit. S cim ako to vycistit a hlavne potom predist tomu
Ja poradím: mať po ruke vždy tepovač. Kúpila som ho presne pre to, že mám dieťa a nehody sa stávajú.
tiez by som poradila ze tepovac zapozicat alebo objednat sluzbu lenze sa to este bude urco opakovat u vas a tak investujte do tepovaca a budete mat pokoj... inak ako tepovacom to nevycistis zapach neodstranis
aj my sme si pred par rokmi kupili tepovac, lebo predtym sme si ho vzdy poziciavali cca 2x do roka a jedno pozicanie bolo okolo 50 € na vikend, cize sme si povedali, ze sa nam oplati ho kupit a vyuzijeme ho aj doma, aj na chalupe a pretepujeme si aj koberec, matrace, sedacky v aute atd, proste co treba, nie len gaucovku
Alebo potom my sme skusili do hrnca dat ocot a vriacu vodu 1:3 , a pridali sme kapsulu na pranie. Potom som chvilu pockala, namocila do toho starsi uterak, pokryvku od hrnca som zabalila do toho uteraku a vysuchala som s tym cely gauc.. Bola to makacka, ale zatial najlepsi sposob ak nie je po ruke tepovac 🙂.
My máme doma tepovač, oplatí sa ti to, hlavne, keď máš malé deti alebo psov.
Zabudla som dodat ,e gauc bol krasne vytepovany v aprili normalne sluzbou. A aky tepovac odporucate prosim
Aj ja tri deti a tepovač som kupovala už pri dvoch. Mám Kärcher. Dva krát ročne tepujem raz ročne auto.
A nebolo by lepšie dávať mlieko do fľašky so slamkou keď často rozlieva?
Tiež máme Kärcher.
Objednať službu ale zapožičať tepovač