Vyčistenie sedačky

24. sep 2023

Mame deti takze sedacka "nemoze" byt cista. Deti tam porozlievaju mlieko nie ze vyleju ale proste sa tam dostane mlieko. Teraz bol syn chory cize bol v obyvacke oil veka mlieka a samozrejme teraz ta strana gauca strasne smrdi. Skusal to muz vycistit ale tak to uz nasiaklo. Lenze len clovek vojde do obyvacky a uz to citit. S cim ako to vycistit a hlavne potom predist tomu

peter0123
24. sep 2023

Objednať službu ale zapožičať tepovač

tetaandulkova
24. sep 2023

Ja poradím: mať po ruke vždy tepovač. Kúpila som ho presne pre to, že mám dieťa a nehody sa stávajú.

listy456
24. sep 2023

tiez by som poradila ze tepovac zapozicat alebo objednat sluzbu lenze sa to este bude urco opakovat u vas a tak investujte do tepovaca a budete mat pokoj... inak ako tepovacom to nevycistis zapach neodstranis

vikusjk
24. sep 2023

aj my sme si pred par rokmi kupili tepovac, lebo predtym sme si ho vzdy poziciavali cca 2x do roka a jedno pozicanie bolo okolo 50 € na vikend, cize sme si povedali, ze sa nam oplati ho kupit a vyuzijeme ho aj doma, aj na chalupe a pretepujeme si aj koberec, matrace, sedacky v aute atd, proste co treba, nie len gaucovku

lauritta0407
24. sep 2023

Alebo potom my sme skusili do hrnca dat ocot a vriacu vodu 1:3 , a pridali sme kapsulu na pranie. Potom som chvilu pockala, namocila do toho starsi uterak, pokryvku od hrnca som zabalila do toho uteraku a vysuchala som s tym cely gauc.. Bola to makacka, ale zatial najlepsi sposob ak nie je po ruke tepovac 🙂.

vkatush
24. sep 2023

My máme doma tepovač, oplatí sa ti to, hlavne, keď máš malé deti alebo psov.

autor
24. sep 2023

Zabudla som dodat ,e gauc bol krasne vytepovany v aprili normalne sluzbou. A aky tepovac odporucate prosim

eruvanda
24. sep 2023

Aj ja tri deti a tepovač som kupovala už pri dvoch. Mám Kärcher. Dva krát ročne tepujem raz ročne auto.
A nebolo by lepšie dávať mlieko do fľašky so slamkou keď často rozlieva?

vkatush
24. sep 2023

Tiež máme Kärcher.