Ahojte chcem vyskúšať viete mi poradiť aký olej do prania je naj? Dakujem
Pánsky určite YU GO, a dámsky používam Petali Di Rosa ten je moja Topka, ale dá sa použiť aj na pánske veci, super je aj Fiori Di pesco taky jemný broskyňový, a mala som aj vonavy domov ta bola taka nijaká ale skôr sladká a ešte neve ale ta mi tiež nevonala.... Svokra mala raz diamante ylang ale za mňa príliš orientálna.... A skvelá vôňa je od plackovej PURE baby na detské to je asi TOP akú som cítila na detské veci ☺️ záleží akú vôňu preferuje, sladkú, ovocnú, silnejšiu, orientálna, kvetinovú, treba čítať zloženie a co je prevažujúca zložka a isto nájdeš tu svoju
Ahoj, pre mňa je naj Diamante Ylang Ylang - výrazná a svieža, vonia po nej celý byt aj chodba, keď vyperiem...
Každému vonia niečo iné naj. Kúp si vzorky a uvidíš, ktorá je pre teba naj.
Aký olej do prania? 😯 Myslela som, že existuje len prach a aviváž 🤣 prosím rozšírte moje vedomosti. To akože éterické alebo existujú špeciálne do práčky? A ako je to v prípade alergikov? Ďakujem
Smeraldo, Diamante a Sport. Najskor som vsak kupila vzorky a onuchavala
@matrioshka333 je to vonavy olej miesto avivaze, je šetrnejši k práčke, veci voňajú omnoho dlhšie. Skus pozrieť stránku vonavy domov. Akurát je to finančne drahšie, keď doperiem aj deky voňajú mi x mesiacov keď ich vytiahnem potom..... Všade síce píšu ze stačí 5ml no ja musím dať 20ml na pracku aby to bolo naozaj výrazne cítiť ☺️☺️
Ylang ylang najlepsi ostatne mi vobec nevonaju
Mam 4 druhy, najkrajsia je ylang ylang
Baby a nerozleptava vám to pracku? Dlho som používala puellu , nádherná vôňa, no keď to kvaplo na plast, tak to postupne rozleptalo, preto som s olejmi prestala
@marhulka13 mne sa teda nestalo nikdy a to som skúšala aj horomia oleje
za mna su top Ninfea a Diamante ylang ylang
Kúp si vzorky