Ahojte. Prosim oleje vonavy domov do prania,poradite najkrajšiu vôňu.chcem vyskusat, nič korenisté,ale skôr take bábätkovske. Dakujem♥️🙂
No za mna bud Smeraldo alebo Thomas, pripadne este Ninfea..ale ak chces fakt taku babatkovsku, ako detsky puder - tak od Plackovej Baby Pure
Pri babatkach by som bola opatrna. Mam doma 3rocaka s ekzemom a stalo sa, ze som mu v tom oprala slipy a mal cerveny zadok..drazdi to
Ak chces vonave, biela avivaz cocolino je vonave.v kombinacii s detskym persilom. Obe su navyse sensitive
Ale ved ona nikde nepise, ze v tom ide prat babatku...ona len opisala, aku vonu hlada 🤷♀️
@zorkahorka
@egonsk ja nikde nepíšem že idem prať bábätku v tom. Ja už nemám bábätká 🤣 chcem aby mi voňali obliečky a deky peknou jemnou vôňou. 😁 Ďakujem ostatným za tipy ,Vyskúšam 🍀
@medda_beda tak dneska má prísť ta čo ste poradili. Teším sa ako rozvonia dom🙂🍀 dakujem
@zanet266 Je dosť intenzívna, takže jej nedávajte veľa 🙂
dnes mi prišla Ninfea, vonia jemne, púdrovo, nevtieravo... a potom Dolce je krásna. tú si objednám aj vo veľkom balení nabudúce...
https://www.vonavydomov.eu/olej-do-prania-diama...
táto mi zavoňala, je podobna ako ylang a mne pripomina babatko.
Teraz som si objednala od Plačkovej dve detske vone a mne sa zdajú ťažké.
@mamalucy ahoj. Ja som kupila len tu jednu ylang vtedy keď som tu písala,ale použila som ju asi 2 x . Dala som len par kvapiek ale mne z toho bolo zle.takze ja s tymito olejmi do prania uz prat nebudem, skus posunut určite ju niektorá zienka odkupi co je zvyknuta na take vone 🙂
@zanet266 Mne ako babatkovska vona pride ylang ylang ked sa da do pracky primerane.