Ahojte, ako si prevoniate pradlo v pripade, ze davate susit do susicky cize nemozte pouzivat avivaz? Neviem natrafit prasok, kt by samotny pradlo prevonal. Davam take tie vonave servitky do susicky, ale je to slabe. Dakujem
Začala som kupovať coccolino manželovi avivaz začala vadit
Ahoj, skús parfémované oleje do prania Giovani...
Nedavam avivaz neodporuca sa..ono.nie hned ale.casom zalepta.susicku a aj v pracke sa z toho tvori maglajz.vonne perlicky od lenoru to vyriesili.uplne vyhovuju.Obrusky boli slabe po tomto mi pradlo voni aj po suseni v susicke.
https://www.mojadm.sk/denkmit-osviezovac-bieliz... Ja používam toto do susicky
@pracujucazienka a ako to davkujes do susicky?
@juliacenc je tam písané že na bavlnenu handričku sa to ma dávať ale ja to dávam na tie loptičky čo sú do susicky
@juliacenc používam oleje, vraj by to malo byt šetrnejšie k sušičke. Ale posledný rok na to prdim, kľudne tam dám aj avivaž. Občas chcem vyvešať, ale nakoniec sa rozhodnem že to dám do sušky aby som to ráno mohla obliecť, takže možno každá tretia práčka s avivážou ide do sušičky a sušička žije. Tie olejčeky čo sa dávajú na tie vlnene loptičky, alebo nasiaknutá handrička, tak to su úplne nezmysly, vôbec to prádlo nevonia
@pracujucazienka dakujem
Ja som používala oleje puella ale neskutočne alergicke reakcie teraz používam cocolino tie kapsule na pranie a ružové cocolino a prádlo krásne vonia aj zo sušičky
@juliacenc obcas nakvapkam na plstene lopticky do susicky par kvapiek esencialneho oleja. A to potom pradlo prevonia. Ale pouzivam to len na uteraky, utierky, postelne pradlo a podobne.
Pradlo bezne uprednostnujem iba ciste a bez zapachu, ci vone. Ked pouzijem potom pri chystani sa von parfum, nechcem, aby sa mi bil s (oproti nemu lacnou) vonou avivaze, ci prasku.
Ja do susicky pouzivam avivaz aj oleje