Voňavé prádlo

termuk
28. apr 2023

Ahojte žienky, prosím o radu/ názor. Začala som používať parfumy puella, na odporúčanie známej lebo vždy keď niekam išla voňala celá chodba. Avšak mám pocit že keď s tým doma vyperiem ja, vonia to len kým prádlo nevyschne. Ona používa aj sušičku tak vraj to môže byť aj tým. Myslíte že to naozaj môže byť tak že bez sušičky to prádlo hold voňať nebude tak intenzívne? Alebo skúsiť inú značku parfumu?

tamtamka26
28. apr 2023

@termuk možno sa ti to len zdá a iní to cítia aj na tebe.... mala som Puellu, prala som bez sušičky a bolo ju cítiť. Lepšie skúsenosti mám ale s olejmi z Voňavý domov. aj krajšie voňajú.

ysseba
28. apr 2023

@termuk Podľa mňa to tým nie je. Ja mám sušičku, ale niektoré veci tam nedávam. A veci zo sušičky mi voňajú rovnako ako tie usušené voľne na vzduchu. Ja mám tiež z Voňavý domov.

jj298
28. apr 2023

@termuk tiez som zvazovala puellu ale po tych recenziach tu to bude asi pekne chemicky hnus. Ak chccem vonat pouzijem parfem

zorkahorka
28. apr 2023

@termuk mam vonavy domov a tiez mam pocit, ze to tak dlho nevonia ako vsetci basnia. Vetrovku po tyzdni necitim, pulover zo skrine po 2-3 tyzdnoch tiez nie. Neviem, ci som uz naucena na tu vonu alebo co...

simca06022011
28. apr 2023

Pradlo ma byt ciste a vonat cistotou, na to aby bolo citit na tebe oblecenie, mas predsa "vonavky". Teda podla mna.
ALE teda mam vonavy domov doma, a nie ziadna intenzivna vona to nie je (vzoriek som mala 40, ziadna nevonala tak ze by mi to vonalo neviem ako intenzivne po celom dome/skrini/ulici). Proste normalne, vytiahnem rpadlo, vonia jemne po tej voni ale na mne nie tak, ze by to rusilo. Byt mi z toho vonia iba ked periem/susim v susicke, rozfuka mi tu vonu vsade po doma. Ale nie zo skrine 🙂)) priapdne este ked zehlim, tak to vyrazne citit...

slavomira236
28. apr 2023

@zorkahorka na vetrovky by sa takwto veci davat ani nemali maju sa prat v speci prasku
.inak javonavy domov ked nedavam do susicky vonaju veci intenzivnejsie ak dam do susicky tak vonaju menej sudicka vnu vytaha. Po dalsie davam voac ako je v navode vtedy to vonia. Ja mam aj tak najradsej mdry kuchelwaich. To postelne vyberiem po pol roku zo skrine a krasne vonia...

lemoni86
6. máj 2023

@termuk Ahoj, možno to závisí aj od intenzity vone. Ja napr pouzivam oleje z "vonavepranie" a som si na začiatok kúpila 10 vzoriek a spravila skúšku.Kvapla som každý olej na vzorkove papieriky a porovnávala som. Niektore boli veľmi aromatické, až hlava ma bolela, no po pár dňoch ale zoslabli a voňali super. Po týždni stále tie papieriky príjemné voňali. Tiež asi záleží aj od toho,koľko tam toho oleja dáš, je to podľa mňa pre každého subjektívna vec aj ako vnímame vone. Môj manžel napr nezniesol niektore vône, niekedy ma upozorní že toto tam nemám dávať a ja to ani necítim 😀...Tiež,Väčšinou tie veci čo som si prala športové, funkcne,napr, ktoré majú v sebe väčší podiel umeliny, tak voňajú menej, keďže do seba sajú aj menej vody. Takže tak...

puella_vone
Odpoveď bola odstránená
Zobraz