Ahojte žienky. Idem sú ku Vám po radu. Potrebujem poradiť, s čím umývate kuchynskú linku. Nejde mi o prostriedok, ale umývate linku s nejakou handrou, vlhcenymi obrúskami alebo s čím? Ja používam handru a už mi to ide na nervy keď každú chvíľku musím prať co mi smrdia. Aj keď ich prepláchnem saponatom je to des. Ďakujem za každú radu.
Do vody trochu sidoluxu a svedska handra. Mením ju 2x do týždňa a dávam potom prať s uterakmi na 60 st. Krásna, čistá, voňavá kuchyňa.
Používam vlhčené utierky z Lidlu, píšu že na kúpelňu ale ja s nimi prebehnem kadečo 😁
Savo - dezinf. sprej na kuchyňu, nádherne ju prevonia
Mam mikrovlaknovu handru, ktoru zakazdym vyplacham, par krat za tyzden ju dam vyvarit do mikrovlnku vo vode s troskou prasku do umyvacky. Do sklenenej misky voda, trosicka prasku, do toho utierka, nastavim stredny vykon na 15 minut. Ked to vychladne vyplacham ju v cistej vode.
handru mam kazdy den cistu, pouzivam klasicke mikrovlaknove... nevyvaram, neriesim, proste operiem handry vsetky naraz na 60tku.. ked upracem.. preschne mi to prehodene cez vedro, potom to v tom vedre zbieram :DDD za tyzden mam handier dost, ved upratujem utieram stale nieco, este k tomu mop a pod...
Vlhcene nepouzivam = pride mi to zbytocny odpad.
@sofinkasara my sme mali hubky ale som to vyhodila a používame handričky,tri krát do týždňa to vymením,drbnem do práčky a normálne periem s prádlom na šesťdesiat
Mám handry z mikrovlákna. Každý deň mením za čistú a naraz periem spolu s utierkami, uterákmi, osuskami na 60st
Nikdy mi nesmrdeli. Počas dňa, keď robím v kuchyni ich len premyjeme vodou a dám na radiátor, aby netuchli
Utriem hubkou, potom utierkou na riad. Muz pre istotu hned utierkou a mna ide porazit ked ich periem a tam paprika, alebo curry.
Mám take malé handricky z ali a každý deň dam čistú , vecerumyjem do rana vyschne a ide do kosa. Periem z utierkami na 60 a dávam ku prášku trosku sódy, alebo prášok do umyvacky
Mam take bavlnene handy z Lidla. Mam ich mozno aj 50. Vsetko s tym v kuchyni utieram. Pocas DNA vystriedam aj 4-5. Vzdy rano davam cistu. Periem na 100 stupnpv s uterakmi a utierkami.
@sofinkasara ja si nastrihsm detske tricka bavlnene co su im male pripadlne dierka glak slebo saj moje pouzijem cez den alebo 2dni a vyhadzujem
Take handricko utierky tvaru stvorca z dm, relativne rychlo aj schnu a cca kazde dva dni menim, periem v práčke na 60tke s uterakmi a pod
Ja pouzivam take tie penove stvorce(nie hubky, sle tie tensie), kazdych pr dni vyhadzujem. Ale tue handry su super, vyskusam!
@sofinkasara hubkou na riad, potom utriem kuchynskymi utierkami.