Voňavá kuchyňa

sofinkasara
3. jan 2024

Ahojte žienky. Idem sú ku Vám po radu. Potrebujem poradiť, s čím umývate kuchynskú linku. Nejde mi o prostriedok, ale umývate linku s nejakou handrou, vlhcenymi obrúskami alebo s čím? Ja používam handru a už mi to ide na nervy keď každú chvíľku musím prať co mi smrdia. Aj keď ich prepláchnem saponatom je to des. Ďakujem za každú radu.

vyrovnanaosoba
3. jan 2024

@sofinkasara hubkou na riad, potom utriem kuchynskymi utierkami.

srdeenko19
3. jan 2024

Do vody trochu sidoluxu a svedska handra. Mením ju 2x do týždňa a dávam potom prať s uterakmi na 60 st. Krásna, čistá, voňavá kuchyňa.

maca1984
3. jan 2024

Používam vlhčené utierky z Lidlu, píšu že na kúpelňu ale ja s nimi prebehnem kadečo 😁

slniecko5
3. jan 2024

Savo - dezinf. sprej na kuchyňu, nádherne ju prevonia

viestta
3. jan 2024

Mam mikrovlaknovu handru, ktoru zakazdym vyplacham, par krat za tyzden ju dam vyvarit do mikrovlnku vo vode s troskou prasku do umyvacky. Do sklenenej misky voda, trosicka prasku, do toho utierka, nastavim stredny vykon na 15 minut. Ked to vychladne vyplacham ju v cistej vode.

simca06022011
3. jan 2024

handru mam kazdy den cistu, pouzivam klasicke mikrovlaknove... nevyvaram, neriesim, proste operiem handry vsetky naraz na 60tku.. ked upracem.. preschne mi to prehodene cez vedro, potom to v tom vedre zbieram :DDD za tyzden mam handier dost, ved upratujem utieram stale nieco, este k tomu mop a pod...
Vlhcene nepouzivam = pride mi to zbytocny odpad.

minenkak
3. jan 2024

@sofinkasara my sme mali hubky ale som to vyhodila a používame handričky,tri krát do týždňa to vymením,drbnem do práčky a normálne periem s prádlom na šesťdesiat

vakatko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
snehulak77
3. jan 2024

Mám handry z mikrovlákna. Každý deň mením za čistú a naraz periem spolu s utierkami, uterákmi, osuskami na 60st
Nikdy mi nesmrdeli. Počas dňa, keď robím v kuchyni ich len premyjeme vodou a dám na radiátor, aby netuchli

cimage
3. jan 2024

Utriem hubkou, potom utierkou na riad. Muz pre istotu hned utierkou a mna ide porazit ked ich periem a tam paprika, alebo curry.

kakakina
3. jan 2024

Mám take malé handricky z ali a každý deň dam čistú , vecerumyjem do rana vyschne a ide do kosa. Periem z utierkami na 60 a dávam ku prášku trosku sódy, alebo prášok do umyvacky

oslo1
3. jan 2024

Mam take bavlnene handy z Lidla. Mam ich mozno aj 50. Vsetko s tym v kuchyni utieram. Pocas DNA vystriedam aj 4-5. Vzdy rano davam cistu. Periem na 100 stupnpv s uterakmi a utierkami.

slavomira236
3. jan 2024

@sofinkasara ja si nastrihsm detske tricka bavlnene co su im male pripadlne dierka glak slebo saj moje pouzijem cez den alebo 2dni a vyhadzujem

enoula
3. jan 2024

Take handricko utierky tvaru stvorca z dm, relativne rychlo aj schnu a cca kazde dva dni menim, periem v práčke na 60tke s uterakmi a pod

majlo1234
3. jan 2024

Ja pouzivam take tie penove stvorce(nie hubky, sle tie tensie), kazdych pr dni vyhadzujem. Ale tue handry su super, vyskusam!