Prosím nejakú dobrú avivaz ktorá bude voniat aj po vyprati ? Všetky ktoré som mala sa hneď po vyschnutí pradlo vona vytratil
Niekedy som používala silan modrý ale už nie je taký silný a pekný
Značky ako puella nechcem tie ničia práčku
@lilianka28 aj ja .A veľmi sa mi páči aj oranžové covcollino.A najsilnejšie vonia za mňa tento Lenor,alebo aj niektoré iné s týchto. Viem,že som vytiahla niečo co bolo veľmi dlho odložené v skrini a stále nádherne voňalo.
@anze25
@lakebabe Súhlasím je brutálna. V poslednom čase žiaľ všade vypredaná 🙈
Tesori Ayurveda a Byzantium
@gabika0825 my ju kupujeme v takej mini drogérii kde vozia drogéria z Nemecka aj Prášky tak vždy kúpim do zásoby. A v lete tu svetlomodru mam rada tu aqua. Tie ostatné mi až tak nesadli
@lakebabe Ja som dakedy 15 rokov dozadu aj viac na biele a deťom ked boli malé mala rada biely Silan .Ale ha neviem či zmenili receptúry či co, ale už dávno nevonia ako kedysi .Kedysi som len Silan Persil a ten dodnes .Ale akurát sa hnevám,že cca 20 rokov používam zelený Persil a naozaj biele bolo krásne biele a teraz akoby tam bolo úplne čosi iné! Absolútne nevyperie žiadne škvrny ani prádlo neostane krásne biele. Nasratá som riadne l,ebo muž kúpil 2 veľké tekuté a horší je ako najlacnejší .
@lakebabe To fakt? Ja som roky používala Silan a Lenor a neskôr cocollino a uz pá krát som kúpila biele a presne aj mne smrdí. Tak som ho zmiešala s inými 🤣 A uz som si povedala,že biele nekúpim. Za mňa najhoršie vonia. Ale ja som zaťažená na aviváze a vždy kupujem a skúšam aj nové a do zasoby.
@anze25 Inak vela záleží aj koľko prádla dáte do práčky. To mám odskúšané. Ked naplním veľa a dám aviváž rovnako doplna do priehradky ako ked periem menej prádla tak cítiť rozdiel. Keď je práčka ken do polky na polovičné pranie tak vonia celý balkón dlho. Oveľa viac ako keď naplním plnú.
ja kupujem avivaze na detsku pokozku, ine nekupujem. Mne vonaju najkrajsie a prasok uz roky iba persil.
@lakebabe No tak to určite vyskúšam. Veľmi rada si nechám poradiť. Ďakujem a kde ho majú? Kuknem. Ja vždy kukám dačo nové aj som vyskúšala kadečo ,ale nejako nevoňalo veľmi. Niekedy dávno som raz nejaký kúpila v DMke, aie už potom som to dlho nekúpila a nevedela ktorá to bola. Mne sa páči aj tento Silan.
@anze25 ja som spokojná s modrým lenorom