Voňavá aviváž

anze25
6. sep 2024

Prosím nejakú dobrú avivaz ktorá bude voniat aj po vyprati ? Všetky ktoré som mala sa hneď po vyschnutí pradlo vona vytratil
Niekedy som používala silan modrý ale už nie je taký silný a pekný
Značky ako puella nechcem tie ničia práčku

lilianka28
6. sep 2024

@anze25 ja som spokojná s modrým lenorom

cukroska
6. sep 2024

@lilianka28 aj ja .A veľmi sa mi páči aj oranžové covcollino.A najsilnejšie vonia za mňa tento Lenor,alebo aj niektoré iné s týchto. Viem,že som vytiahla niečo co bolo veľmi dlho odložené v skrini a stále nádherne voňalo.
@anze25

lakebabe
6. sep 2024

@anze25 tesori sivá za mňa top

gabika0825
6. sep 2024

@lakebabe Súhlasím je brutálna. V poslednom čase žiaľ všade vypredaná 🙈

isis234
6. sep 2024

Tesori Ayurveda a Byzantium

isis234
6. sep 2024

@cukroska vyskúšam

lakebabe
6. sep 2024

@gabika0825 my ju kupujeme v takej mini drogérii kde vozia drogéria z Nemecka aj Prášky tak vždy kúpim do zásoby. A v lete tu svetlomodru mam rada tu aqua. Tie ostatné mi až tak nesadli

cukroska
6. sep 2024

@lakebabe Ja som dakedy 15 rokov dozadu aj viac na biele a deťom ked boli malé mala rada biely Silan .Ale ha neviem či zmenili receptúry či co, ale už dávno nevonia ako kedysi .Kedysi som len Silan Persil a ten dodnes .Ale akurát sa hnevám,že cca 20 rokov používam zelený Persil a naozaj biele bolo krásne biele a teraz akoby tam bolo úplne čosi iné! Absolútne nevyperie žiadne škvrny ani prádlo neostane krásne biele. Nasratá som riadne l,ebo muž kúpil 2 veľké tekuté a horší je ako najlacnejší .

lakebabe
6. sep 2024

@cukroska ja mam toto s Cocolinom kupovala som ho roky na striedačku s tým Tesori. Keď som chcela jemnejsiu vôňu. Mam dve fľašky toho bieleho a vôbec už nevonia a smrdí. Neviem ci tam niečo zmenili, ale nikdy takto divne nevonalo. Podľa mňa menia často zloženia.

cukroska
6. sep 2024

@lakebabe To fakt? Ja som roky používala Silan a Lenor a neskôr cocollino a uz pá krát som kúpila biele a presne aj mne smrdí. Tak som ho zmiešala s inými 🤣 A uz som si povedala,že biele nekúpim. Za mňa najhoršie vonia. Ale ja som zaťažená na aviváze a vždy kupujem a skúšam aj nové a do zasoby.

cukroska
6. sep 2024

@lakebabe Niečo natom bude,lebo tiež si myslím,že biele nikdy tak nesmrdelo.Ako vania cítiť ho aj všetky, ale hrozne.

lakebabe
6. sep 2024

@cukroska ešte mam jedno dávam ho mužovi na pracovné veci nech ho miniem. Niečo s nim porobili. Mam rada este to žlté a modré ak nezmenili zloženie
Ale ja tiež mam toho doma kopu skúšam kadečo mi príde pod ruku 😄 mame radi voňavé veci

cukroska
6. sep 2024

@anze25 Inak vela záleží aj koľko prádla dáte do práčky. To mám odskúšané. Ked naplním veľa a dám aviváž rovnako doplna do priehradky ako ked periem menej prádla tak cítiť rozdiel. Keď je práčka ken do polky na polovičné pranie tak vonia celý balkón dlho. Oveľa viac ako keď naplním plnú.

lakebabe
6. sep 2024

@cukroska to jasne ja nedávam nikdy úplne plno aj sa lepšie vyperie aj krajšie vonia. Pre toto nerada používam susicku lebo mi to vôňu zabije

cukroska
6. sep 2024

@lakebabe Áno presne som natom rovnako. Ten žltý tiež kupujem a páči sa mi,len teraz ha blbá som kúpila v Lidli bola akcia a iba tie dve farby mali. Ten Tesori nepoznám musím vygoogliť 😄 Dobrá aviváž?

galioska
6. sep 2024

ja kupujem avivaze na detsku pokozku, ine nekupujem. Mne vonaju najkrajsie a prasok uz roky iba persil.

minenkak
6. sep 2024

@anze25 ja keď susim von tak mi prádlo nevonia a keď v sušičky tak týždne

cukroska
6. sep 2024

@lakebabe Pekne voňajú aj tie nové všelijaké druhy Lenorov a dlho voňajú.Len sú dosť drahé bez akcie niekde a tie si nechávam na posteľné a uteráky,osusky.😄 A presne ako píšete bieiy používam na monterky mužove a ponožky. Ak kúpim co mi nevonia tak vždy ro využijem tak.

lakebabe
6. sep 2024

@cukroska lenor je tiež fajn. Tesori určite skus ak si nemala je to parfém ale nie agresívny ako ta Puela a není dráhy okolo 4 eur, stačí ho troska a ten sivý je za mna top aj kamoška ho vkuse kupuje

cukroska
6. sep 2024

@lakebabe No tak to určite vyskúšam. Veľmi rada si nechám poradiť. Ďakujem a kde ho majú? Kuknem. Ja vždy kukám dačo nové aj som vyskúšala kadečo ,ale nejako nevoňalo veľmi. Niekedy dávno som raz nejaký kúpila v DMke, aie už potom som to dlho nekúpila a nevedela ktorá to bola. Mne sa páči aj tento Silan.

lakebabe
6. sep 2024

@cukroska vidím ho v hypertescu aj v teta a 101. Dmka ho nemá určite.

cukroska
6. sep 2024

@lakebabe Pôjdem určite vyskúšam vďaka 🤗

lakebabe
6. sep 2024

@cukroska tento

lakebabe
6. sep 2024

@cukroska áno tento ešte skus aj tyrkysovy ayurveda a modry aqua

cukroska
6. sep 2024

@lakebabe Predbehla si ma 😄 Ďakujem pôjdem kúpiť teším sa ako dieťa novej hračke 😀

lakebabe
6. sep 2024

@cukroska určite ich pozri a ponuchaj je ich veľmi veľa druhov

cukroska
6. sep 2024

@lakebabe Ďakujem vyskúšam.Som rada,že môžem skúsiť niečo nové. Ešte mi poradte prášok na biele. Čo vybieli aj zošednuté bieie. Keďze Persil ma sklamal uz po rokoch.

cukroska
6. sep 2024

@lakebabe Ak budú mať všetky oňuchám ja rada .

lakebabe
6. sep 2024

@cukroska ja ku každému bielemu dávam toto prisypem to a je jedno aký mam prášok všetko je biele . Taky kyblík v dmke sypem od oka