Baby, aka vona na WC je najlepsia? Aby to aj cosi vydrzalo.
Ja pouzivam airwick do zastrcky a to voni len prvych par dji a potom uz nic 🙁 Prosiiim poradte nieco kvalitne co vydrzi aspon mesiac 🙏
@sissy27 ja to umyvam skoro denne a aj tak stale citim moc. Podla mna mi to ostavaju deti 😏
Kup si dosku, ktora sa da odopnut. Ja osobne som v tomto objavila Ameriku.
Smrad mocu nic neprehlusi. Deti naucit curat tam kde sa ma. A je celkom mozne, ze mas moc zateceny aj pod misu a odtial smrdi, tu pomoze len misu odmontovat a vycistit to pod nou.
Pravdepodobne bude moc zateceny niekde, kde by si to necakala. Lebo teda fakt ako rozmyslam tak rozmyslam, ale nespominam si na nikoho v okoli, kto ma nejaku trvalu vonacku na wc, ked tak len tie spreje po 💩 (co zas je pre mna take ze “ak nahodou nevies ze som bol na velkej tak teraz uz musis vediet 😂) a nikomu teda wc nesmrdi. A hlavne - ziadny smrad nikdy neprekryjes, len to zhorsis, musis pricinu odstranit.
Neviem, nemas tam nejaky kobercek, dreveny prvok, zatecene okolo misy, nie je upchaty odtok (nemusi byt uplne) ?
Ja prisaham, ze uz som vycistila vsetko. Celu kupelku som niekolko krat drhla savom od vrchu dole. Dosku som x krat odmontovala. Ale ked tam dam tu vonavku tak to na chvilku pomoze. Ale vzdy tak na tyzden a potom to zase citim. Asi uz len vyhodit cely zachod aj s kachlickami a spavit novy 🤷🏼♀️
Mame dva zachody. S tym jednym neni ziadny problem. A ten druhy je bud zatuchnuty alebo tam smrdi moc. Neviem kde je chyba.
Nemusis zachod vyhadzovat, staci poriadne vypucovat. A Savo nie je cistiaci prostriedok, je to smradlava dezinfekcia, ktora ucinkuje len kym je mokra. Na umyvanie su specialne prostriedky. Ked ti deti curaju hore dole, moze to byt v sparovacke nasiaknte, vycisti spary v podlahe cisticom na spary, velmi dobra je Fixinela na spary. Moze to byt zatecene v tej skare pod misou, teraz je teplo, pod misou sa zraza vzdusna vlhkost a moze to smrdiet odtial.
Kanalizácia? To nemôže byť problém? Bývate v byte, alebo v dome? Lebo nám (v dome) občas sa stáva, hlavne ak sú silné dažde, ze potom cítiť akoby ten odpad z kanála.
@viestta ok skusim este tu fixinelu, to som este neskusala. Ono to prave smrdi celorocne 🥴
@jaskolka byvame v dome a mam pocit, ze to smrdi stale. Niekedy zatuchnutym a niekedy mocom.
mate tam umyvadlo?
@viestta ano
Mňa napadlo ci to nie je kanalizáciou. Mame starší dom prerobený a na prízemí wecko niekedy fakt smrdí zatecene ani od moču nie je , lebo sa skoro nikdy nepoužíva. A je nové menili sme ho. Na poschodí absolútne nič to používame denne a vonia
Tak to môže byť aj odpadovými rurami. Mam tam okno tak to nie je cítiť. Iba niekedy keď ho zavriem. Netušíme co to robí, ale kým bol septik a nie kanalizácia to nesmrdelo
a nevytahuje vam pri splachnuti vodu zo sifona? Mate dobre spravene privetravanie kanalizacie?
presne,tie odpadove rúry a sifon pod umyvadlom napadli aj mne ako prvé
@lakebabe rovnaka situacia - spodny zachod robi problemy, horny je ok. Akurat mame septik. Keby som tam mala okno tak je to vybavene. Ale bohuzial z kazdej strany je miestnost.
@viestta toto vobec netusim, ani neviem ako zistit
Tak posli muza, nech preveri co vam funguje privetranie kanalizacie, privetranie nie je okno na vetranie kupelne. Na najvyssom bode vertikalnych kanalizacnych zvodov ma byt namontovana privetravacia hlavica. Ak vam to robi len v jednom umyvadle staci namontovat privetravaci medzikus na sifon.
No ono to možno robilo aj predtým, ale sme tam v podstate poriadne nebývali, až po rekonštrukcii a vtedy sa aj kanalizácia napájalá. Pozeralo to už viac ludi u nás aj ti od kanalizácie, aj vodar, ale nikto na nič neprišiel. Tak vetram len v zime je to citit dosť. Horne wecko uplne v pohode . Tak netusim
🤣 aj mne každý deň decká načmochtaju mimo, darmo umývam aj dvakrát za deň, občas cítim moč 🙄 mne pomohli vonné tyčinky od voňavý domov - Essenze de Elda Izbový difuzér Diamante & Ylang Ylang. Stojí to 23e ale nechám vo fľaštičke len 2 tyčinky lebo je to hrozne silné na takú malú miestnosť ako WC a potom sa to tak rýchlo nemina.
Treba skontrolovat vyvod do kanalizacie pod wc, ci to tam niekde neslzi.
Moze to byt zapach z potrubia. U nas sa to stáva, pred fomom mame obrovsky murovany stredoveký kanal a zapach z neho obtazuje pol mesta. Mne pomaha cistic odpadoveho potrubia. V známom retazci na L ho kupis v litrovej flasi za necele dve eura. Cca 1/3 flase nalejem do WC, do umyvadla, do dresu...Necham cca pol hodiny posobit, zalejem vriacou vodou a splachnem vacsim mnozstvom vody. Zapach zmizne a potrubia so ciste, neupchavaju sa.
Tiež si myslím, že to môže byť z potrubia smrad. A ak nie, tak na moč vsiaknuty okolo misy je vraj super pena na holenie. Normálne nastriekat, nechať pôsobiť a utrieť. Neskúšala som, lebo nemám tento problém, nobelovu cenu vynálezcovi zavesneho WC 😅😁
Co ja viem, nemam nic, len pravidelne umyvam a teda nemam pocit, ze by tam bol smrad, mne skor smrdia vsetky tieto umele vone 🙈
Ked tak by som isla do vonnych tyciniek rituals.