Ahojte, prosím Vás máte nejaký nápad ako si vyrobiť nejakú vôňu na prevoňanie bytu? Mám aj tie oleje na pranie voňavý domov tak či ste skúšali niečo vyrobiť z toho. Alebo niečo také aby som to mohla nastriekať na gauč a prevoňalo to byt. Áno viem, že sa to dá špeciálne kúpiť aj v drogeriach takéto veci, ale tie mi až tak nevoňajú. Za každú skúsenosť budem rada🙂
ja s tymi vonami do prania umyvam zem, na pradlo to nepouzivam. vsetky vonaju na pradle umelo ale ked s tym umyjem zem je to ok...
@julia_romeo ja sa nemôžem sťažovať mám asi 7 obľúbených a tie používam na pranie.
@daduska28 ved kazdy to ma inac. Ja som tiez s tym pravala kedysi ale uz nie. Vsetky tie vone, aj ked je kazda ina, maju taky spolocny "umely" zaklad a na pradle to velmi citit..
@julia_romeo ja tiez davam na podlahu olej do prania, ked neumyvam parnym ale klasicky a to je topka, aj dva dni potom vonia byt intenzivne😄
Vonavy domov kvapkam do odparovaca nad sviecku
Určite nejaké prírodné esenciálne oleje... sú drahšie, ale stačí pár kvapiek do vody a zapáliť na chvíľku, prípadne nechať voľne odparovať...
My máme už dlhodobo z firmy lovitech prípravok a prevonia všetko,ako nám bolo povedané na začiatku - aj na wc,aj cigaretový dym. A ozaj to funguje aj pekne vonia. Ale používame striedmo kvôli deťom.
@daduska28 ja viem, že na toto si sa nepýtala, no vdychovanie tých pracich olejov alebo kadejakých voňačiek, sviečok a pod. je strašne škodlivé. Duplom ak máte deti.