Vôňa do umývačky

29. apr 2024

Ahojte. Poraďte nejaký trik, alebo vôňu do umývačky, aby riad z nej nesmrdel. Myslím, umytý riad má taký pach. Sú aj tie osviežovače, ale to vydrží krátko. Ďakujem

hederamonstera
29. apr 2024

Umyty riad ti smrdi? To bude nieco zle s myckou

beata_k
29. apr 2024

Vycisit filter a nechat umyvacku pootvorenu nech schne. Na to ti ziadna vona nepomoze. resp. iba maskuje problem. Skus este zmenit umyvaci prostriedok

autor
29. apr 2024

Nie, proste to robia všetky umyvacky. Mne osobne to nejak nevadí, necítim to. Ale mužovi keď tam dám šálku tak hneď vie, že bola v umývačke. Ja to cítim len pri otvorení umývačky. Taký ten umyvackovy pach.

danica2711
29. apr 2024

nie, nerobia to všetky umývačky, niečo bude v neporiadku s tou tvojou. Čistota, umývací prostriedok...

autor
29. apr 2024

@danica2711 muž to cíti z každej. Nie len z mojej

danica2711
30. apr 2024

tvoj muž bude asi zamrznutý v 19. storočí a myslí si, že poriadna žena má umývať riad ručne - inak si tie jeho s prepáčením kecy neviem vysvetliť. Môj riad nesmrdí a pojem "umývačkový pach" je totálna blbosť. Daj si do poriadku chlapa, umývačka je zjavne OK

judit47
30. apr 2024

Viem presne co myslis-aj mne to smrdi ale neriesim je to ,,vona cerstvo umyteho riadu,, ani nie ze smrad ale taky specificky pach.

Je to ako ked sa niekto osprchuje cistou vodou a tvrdi ze nesmrdi-ale taka ta vona ,,koze,, je citit z kazdeho,alebo veci zo susicky smrdia ,,po horucom,, vzduchu.

Musi sa s tym zmierit,ak by si dala nieco na vonu bala by som sa ze ostanu ciastocky na riade.

banalu
30. apr 2024

Aj ja citim taky "pach", ale len ked chyba mycke sol alebo ma nevycisteny filter. Tablety tiez robia svoje. Napr. aj lestidlo, na DMkove lestidlo sa ludia stazovali, ze meni chut jedla.
Neznasam ten pach, ked sa mi to stane v reatauracii ani sa neviem napit z pohara. Ble

autor
30. apr 2024

@danica2711 jasné, presne taký je môj muž 😆😆😆 keď nevieš poradiť, bolo by fajn sa takýchto hlúpych komentárov zdržať.

simca06022011
30. apr 2024

muz nech si umyje rucne ak chce..moj tiez vymysla ze mu smrdi, realne ked clovek strci nos do pohara,, neciti nic... pre mna to ani nie je smrad, rovnako ked to prezenie niekto s jarou, tak to citit z riadu...
skusila si lestidlo vymenit? za inu vonu? aj ked myslim, ze nepomoze.. proste najde si daco furt (moj je taky isty,ja pri nom umyvacku ani otvorit nemozem, uz vyskakuje ako dramaqueen :DDD)

alexanderkovacs
5. máj 2024

Ked cistite mycku pravidelne aj specialnym pripravkom na to na 90C raz mesacne , tak potom higeniou nebude problem. Ja uz na riade necitim ten"pach" ale ked sa tam dusi riad celu noc , lebo neotvorili sme dvere po konceni programi tak citim specificku vonu.