Ahojte.
Prosím o radu ohľadom vôní do práčky/susicky
Viem ze je tu x diskusii ale zatiaľ som odpoveď na moje otázky nenasla
Aké sú možnosti aby prádlo po vysušeni v sušičke naozaj voanlo?zatiaľ som vyskúšala parfumove oleje :puella otrasné všetky, vonavy domov a giovani niektoré boli fajn ale všetky oleje mi na oblečení nechávali mastné flaky- robím niekde chybu?co sa týka mnozstva dávam fakt malo,možno mililiter.ked vôbec.
Skúšala som aj obrúsky priamo do susicky,cocolino a nejakú no name značku z drogérie.ta bola o ničom, cocolino pekne jemné volalo no aby jo bolo cítiť aj na prádle musela.som dat aspoň 5 obrúskov naraz.takze to je zasa finančne nič moc.
Ďakujem za každú radu a odpoveď.
Susim na detskom programe, 1,2h. Na jednu suchu látkovú plienku nalejem avivaž nech to do toho vsiakne a to pridám k mokremu pradlu. Ale je pravda, že to nie je až taká vôňa, ako keď dám prádlo sušiť na balkón. Sušičku používam na uteráky, posteľné a v zime.
@miska1701 zabudla som spomenúť pranie.periem na 40stupnov a olej dávam do priestoru na avivaz...stále mám flaky.niekedy viac niekedy menej ale zakaždým.
mne sa osvedčil olej na pranie (ale neviem značku, taká zvláštna, môžem potom pozrieť), ale pre mna je to extrémna chémia tak dávam len na uteráky a vydrží to aj susicku. A potom som si kupila tie gule z ovčej vlny a tam dávam esenciálne oleje alebo take tekuté prípravky z dmky. Vôňa nie je úplne intenzívna ale čo to vydrží. A ešte zvyknem dať machadlo do prania.
Tie oleje hlavne ničia pracku aj susicku, vážne ti to za to stojí? 🤷♀️
Po 8 rokoch používania susicky kazdodenne Ti poviem, ze ziadna vona neprežije susicku. Nic také som este nenasla a to som vyskusla vsetko na com som natrafila. Ale nám zas nevadí ak prádlo nevonia (podla mna vonia cistotou a to mi stačí). Ja ako alergik ani aviváž nesmiem. Do skrin davam voňavé mydla, sáčky a pod. A hlavne ja s muzom chceme voňať po parfeme a nie po aviváži.
Ja davam do prania vonne perlicky a pradlo vonia aj po vysuseni v susicke. Ked som davala avivaz tak nevonalo
Neviem ako periete, sestra davala olej do susicky a ta mala mastne flaky
Ja som oleje davala do pracky, do nadrzky na avivaz a nikdy som nemala mastne oblecenie
Periem vsetko na 40⁰ noeco na 60