Naj kto máte osobnú skúsenosť, vybuchol mi v pracke vankúš plnený molitanovou drvinou.Plny bubon molitanu.Vypustila som vodu cez filter,tam bordel nebol.Povyberala som,nechala vyschnúť bubon,povysavala všetky spary a tesnenie a zapla samocistenie.Co bola asi chyba,signalizuje mi upchatie a teraz neviem čo,zas som vypustila vodu cez filter,hadice odmontovala zo steny a ešte vytriasla z odpadovej trochu bordelu.Signalizuje stále chybu.Co s tým kým zavolam servis či uplne som znicila práčku?Je mi zle normálne.Pracka má dva roky
@buberova bože díky,ale asi som tym viac pokazila ako pomohla,asi som to mala nechať tak.
nam sa doslova rozpadol jeden obrus v pracke.. tiez sme filter vycistili, povyberali z bubna co sa dalo a vycistili odpadovu ruru. potom som naliala savo na cistenie pracok a zapla kratky program. nastastie to pomohlo..
mne nie molitan ale tie guličky co bývajú v niektorých vankusoch dekoračných resp. Ja som prala ten vankúš co sa dava v aute okolo krku aby hlava nepadla.. Taká tá podkova. Nešla som sa toho zbavit. Ručne som sprchou napustala bubon aby mi vyplávali nad bubon a ručne pohárikom som ich zbierala.... Darmo som vypúšťala... Oni sa nalepili vždy na bubon🙊🙈🙉... Asi aj dve hodiny som sa s tým trapila
Mne sa raz zasekla vnutri ponozka - netusim, ako sa tam dostala… pracka nevedela vypumpovat vodu. Ja som vtedy nevedela, ze tam je ponozka. Asi 3-4 x som ju pustala a zdola vypustala, az sa tam cosi pohlo a ta ponozka sa zjavila vo filtri… potom uz bolo vsetko ok a pracka dalej fičala ako predtym.
Stalo sa mi to iste s molitanovym vankusom, tiez vsetko upchate, ale najma odpadova rura v stene, musel to manzel drotom dost hlboko vyberat ,potom isla ok
@20erika07 to sa práve bojím či to nebude aj v stene.
Tiež sa mi raz otvoril vankúš s molitanom. Vyzbierala som to všetko, vyčistila dolu filter. Nechala vysušiť pračku. Potom som dala prať utierky a do bubna naliala 2 dcl octu s gelom na pranie. Bolo OK.
Ak ti bude stále zobrazovať chyba, musíš zavolať opravára
Tak ako to dopadlo? Nejaké novinky?
Presne toto sa mi stalo asi rok a pol dozadu, novú práčku som mala. Upchaty bol sifón, zamurovany v stene. Po dvoch dňoch trápenia a skúšania všetkého možného a nemozneho som si požičala karcher vysávač (tepovac) a priamo z toho sifonu skúšala povysavat. Pomohlo...
Ženy, mne sa dnes stala totálna katastrofa. Išla som vyprat hračky najmladšieho dieťaťa a žiaľ, nevšimla som si, že medzi hračkami bola aj čierno biela kniha. Pozriem sa a práčka plná od toho a vodu nepumpuje von... Cítim sa ako čistá katastrofa, snáď pôjde opraviť 😢 len v pondelok pred týždňom sme sa vrátili domov, kde nás čakala chladnička v hnilobnom stave po tom ako nám vyhodilo poistky, dom plný múch a toto teraz ďalšia katastrofa
Nemám skúsenosť len ťa chcem úprimne pochváliť že si zručná.. ja by som sa bála riešiť filter a odmontovať hadice.. len by som tak bezradne sedela na zemi a čakala na manžela..
Verím že ti niekto napíše svoju skúsenosť