Umývate okná vysokotlakovým cisticom tzv. "vapkou"?? Ide mi hlavne o vonkajšie rolety. Mate skúsenosť s takýmto umývaním z rebríka? inak sa k oknu dostať neviem. Vdaka
@deti95060810 ide mi prioritne o vonkajšie rolety, aby som každú jednu nemusela umývať separe
Mne to bolo zatrhnute 😁aby sa voda nedostala do časti, kde je motor s elektrinou... Normálne ich umývam po jednom a sú potom pekne
A aj keby si ich vyvapkovala, vodu musíš zotrieť, inak ti zostanú kvapky a bude to škaredé
@rude_baby skúšala si?
@beata_k na severnej strane sú tie zaluzky po daždi v pohode, nie sú tam stekance, kvapky, tam ich dážď pekne umyje 😁 na južnej strane sú pod strechou, čiže sú od prachu a neprší na ne, tie musím čistiť.
Autorka, muž mi ich čistil tlakovým čističom, hrôza... Radšej si ich vycistim keď mám náladu, jednu po druhej...
Vapkujeme vonjajšie žaluzie kazdy rok na jeseň. Muž je elektrikar vapkuje si to on, aj kasliky vystrieka (kde teda je elekyrina). Hadam vie co robi.... Dnes sme akurat robili horne poschodie. Zajtra prizemie
raz som to skúsila, terasové okno...vapkou.
bola von tak reku ako to bude vyzerať.
Nič moc, nebola som spokojná ...
musíš ešte okno prejsť aspoň stierkou.
Inak ti zaschnú kvapky vody a okno nevyzerá OK.