Umývate okná už teraz alebo tesne pred Vianocami?

alofinka
24. okt 2024

Umývate na vianoce okná predbežne už teraz niekedy alebo tesne pred Vianocami?

raztovsetkozmizne
24. okt 2024

U nás okná umýva dážď 🙂

hygienka
24. okt 2024

Možno nebudú umyté ani po vianociach. Nejako nestíham.

sima234
24. okt 2024

Už som umyla minulý víkend, ale nie kvôli sviatkom, ale kvôli špine. Chcela som využiť pekné počasie.

biglovemom
24. okt 2024

V zime neumyvam okna.

ajko2011
24. okt 2024

Umyjem ešte pred prvou adventnou nedeľou lebo vtedy už mám na oknách nálepky tak aby boli čisté 🙃

januelik
24. okt 2024

V zime okná neumývam🤣

ina2405
24. okt 2024

@alofinka umývam ich kvôli špine, bývame na rušnej ulici.

andrejkap123
24. okt 2024

@raztovsetkozmizne dazd? To ako? Vsak u nas zaprsi a su spinavé. Dazd nie je cisty 😀 a treba aj vnutri ako su panty umyt tam sa tolko spiny usadi….

terezia323
24. okt 2024

@alofinka akurát včera som umývala, ale budem ich umývať ešte raz pred vianocami, ale iba tie od záhrady, lebo tam nám skace na ne pes

andaluzia12
24. okt 2024

Umývam 2x ročne.. teraz vypadaju hrozne, potrebujú umyť. Mám však termín o 2 mesiace, staré babky hovoria, že umývanie okien vyvolá pôrod, nechám ich ešte par týždňov špinavé, pred termínom vyskúšam 😂😂😂😂

buberova
24. okt 2024

Okná umývam keď je ešte teplo a keď je už teplo.. túto jeseň už sú umyté 🙂

diewcatqoo
24. okt 2024

Okna umyvam, ked su spinave, nie preto, ze by sa malo. Tento rok som bola tehotna, tak som neumyvala. Stale som si hovorila, ze po porode a akosi po porode nemam cas. Rozmyslala som, ze si mozno aj zavolam nejaku pani, nech mi ich umyje, lebo sa mi ani nechce ich umyvat. Uvidim este.

bublinka1426
24. okt 2024

@alofinka na co.

rachel36a
24. okt 2024

Dávam umývať koncom novembra-zaciatkom decembra

anastasiagrey
24. okt 2024

Umyjem ich teraz, sieťky, rámy atď. a pred Vianocami preleštím sklá.

maryetta
24. okt 2024

Umyvam podla potreby. Ale ja okna minimalne raz za 2 mesiace. Niekedy aj castejsie.

mimikarol
24. okt 2024

Podľa potreby, nerobím žiadne predvianočné upratovanie. Chystám sa v najbližšej dobe lebo sú už špinavé.

saxana000
24. okt 2024

Pretrem akurat skla tyzden pred sviatkami ak stihnem a do jari im zas dobre bude.parapety ani sietky na zimu neriesim.

basulaak
24. okt 2024

@alofinka az ked si idem zavesit zimne dekoracie na okna. Kedysi svojho casu pred tym nez som mala dieta som umyla okna pri kazdom upratovani celorocne. Lebo na rodinnom dome mame tak mensie, sikovne. je to raz-dva. Byvali take ciste, ze som po case na nich nemala co umyvat. 😅

kvietok2012
24. okt 2024

V zime neumývam okná, ani mi nenapadne v zime stáť v okne...

guiseppinka
24. okt 2024

Zatial nevydalo a uvidim ako na tom budem. Ked stihnem, umyjem, ked nie, svet sa nezruti...

oblecenie99
24. okt 2024

@alofinka Po Veľkej noci 🫣 raz do roka, bývame na veľmi vysokom poschodí, neexistuje, že sa na to dám častejšie.

fantaghiro21
24. okt 2024

Už mám umyté.
Zvyčajne ale približne koncom novembra umývam.
Ale keďže po pri 3 deťoch by som nestíhala, prerabame do toho tak som ich umyla.boli naozaj otrasné aj keď sa záprasia ešte.
Pred vianocami ich možno Max len zotriem z vnútra nakoľko sa nám veľmi prási....

letfenixa
24. okt 2024

Umývam v lete.

andrejka1974
24. okt 2024

@andaluzia12 vtedy sa viacej namáhaš tak preto to môže vyvolať pôrod

brendaa
24. okt 2024

@alofinka ja umývam pravidelne po 1,5 až 2 mes /žalúzie, prach./....pauza je cez zimu...
Teraz som umyla a ešte raz koncom novembra začiatkom decembra umyjem... podľa mrazu...

stanulienkat
24. okt 2024

Teraz. V zime neumyvam. Umyvam na vianoce v tomto obdobi, ked je este teplo. Potom az na jar a ptrem v lete. Viac nie.

martul
24. okt 2024

@alofinka umývam vtedy keď sú špinavé, nie keď mi to napíšu na MK.

amel
24. okt 2024

Ja okná umývam vzdy,keď sú špinavé.Ak ide o severnú stranu,I raz za mesiac.Vianoce tu nehrajú rolu.

cecilia29
24. okt 2024

Asi to urobím dnes ak sa dvihne hmla. Neskôr už nie.