S ktorými pracími prostriedkami ste spokojné? Čo by ste odporučili na biele, tmavé, farebné prádlo?
Používam Ariel a persil ale nie od nás, najlepšie sú tie z Nemecka či Rakúska
@katica06 nosí ti ich niekto alebo si ich objednávaš?
Áno, bratranec
Prášky a gely kupujem v Rakúsku. Kupujem Ariel Persil a niekedy Weisser Riese.
@katica06 môžem sa opýtať na cenu balení? 🙂
Ariel, Persil a Savo, ale top sú prášky a avivaze z chorvatska, ich značky, poprosila som kamosku, nech mi donesie, tak sa teším.
Pre aktuálne ceny si pozri si letáky tamojších reťazcov. Keď je akcia nakúpi pre celú rodinu a niekedy donesie domov o 3-4mes. Ariel čo doniesol v apríli mohol kúpiť v dec/jan v septembri tá cena nie je vôbec smerodajna
Ja používam na všetko obyčajný prach z DM
Ja používam Denkmit značku z DM a som spokojná. Prádlo nemáme extra špinavé, len spotené keď tak. Dlho som používala také značky ako Ariel, Persil... Nevidím v tom rozdiel, jedine ak tak v cene
Ja používam Savo prach na farebné, na biele denkmit, a. Keď miniem Savo na farebné budem už len z DM denkmit...konečne naskladnili veľké balenie 80prqni a za tú cenu nsa veľmi oplatí a perie výborne...pri našich deťoch dá zabrať😄
Na biele používam prach persil alebo Ariel , a na farebne gél týchto značiek. Ale kupujem v 101 drogérii , zda sa mi lepsi ako z Kauflandu napr.