Tipy na pracie prostriedky

29. aug 2024

S ktorými pracími prostriedkami ste spokojné? Čo by ste odporučili na biele, tmavé, farebné prádlo?

kakakina
29. aug 2024

Na biele používam prach persil alebo Ariel , a na farebne gél týchto značiek. Ale kupujem v 101 drogérii , zda sa mi lepsi ako z Kauflandu napr.

katica06
29. aug 2024

Používam Ariel a persil ale nie od nás, najlepšie sú tie z Nemecka či Rakúska

autor
29. aug 2024

@katica06 nosí ti ich niekto alebo si ich objednávaš?

katica06
29. aug 2024

Áno, bratranec

pribinak
29. aug 2024

Prášky a gely kupujem v Rakúsku. Kupujem Ariel Persil a niekedy Weisser Riese.

autor
29. aug 2024

@katica06 môžem sa opýtať na cenu balení? 🙂

slniecko5
29. aug 2024

Ariel, Persil a Savo, ale top sú prášky a avivaze z chorvatska, ich značky, poprosila som kamosku, nech mi donesie, tak sa teším.

katica06
29. aug 2024

Pre aktuálne ceny si pozri si letáky tamojších reťazcov. Keď je akcia nakúpi pre celú rodinu a niekedy donesie domov o 3-4mes. Ariel čo doniesol v apríli mohol kúpiť v dec/jan v septembri tá cena nie je vôbec smerodajna

lilinka88
29. aug 2024

Ja používam na všetko obyčajný prach z DM

mimikarol
29. aug 2024

Ja používam Denkmit značku z DM a som spokojná. Prádlo nemáme extra špinavé, len spotené keď tak. Dlho som používala také značky ako Ariel, Persil... Nevidím v tom rozdiel, jedine ak tak v cene

lenkakamen
30. aug 2024

Ja používam Savo prach na farebné, na biele denkmit, a. Keď miniem Savo na farebné budem už len z DM denkmit...konečne naskladnili veľké balenie 80prqni a za tú cenu nsa veľmi oplatí a perie výborne...pri našich deťoch dá zabrať😄