Sušička nevypína

katica06
12. nov 2023

Stretol sa niekto s takou chybou a sušicky , že nevypína?Sušička beko, doobedie som zapla a koľkokrát som vošla do kúpeľne vždy ukazovalo 4min. do konca programu, aj keď bolo prádlo suché, čaka som dosť dlho. Poobede som ho vypla dala sušiť nové prádlo a robí to isté sám od seba nedokončí program a nevypne sa, na displeji stále svieti čas.
Filtre boli vyčistené, nádrže na vodu bola pred zapnutím prázdna.

katariiinkaa
12. nov 2023

@katica06 nám sa stávalo to isté, avšak s práčkou. Potom sme zistili že to robí vtedy, keď je tam viac kg prádla ako by malo byť.

katica06
autor
12. nov 2023

@katariiinkaa asi nie, mala som tam iba tri osušky, sušička je na 7kg prádla

egonsk
12. nov 2023

Tak zrejme sa s tebou luci, kontaktuj servis. Mne umyvacka este v zakladnej zaruke 3x vypovedala sluzbu pred koncom a teraz v predlzenej zaruke ma uz obcas obstastni chybovou hlaskou, takze cakam, kedy znovu nadobro lahne aby som volal znovu servisaka. Teraz sa vyraba na spotrebu, nie na zivotnost. Ja pocitam, ze ta moja umyvacka po 5 rokoch, ked skonci zaruka, bude nerentabilna na opravu. Tiez by som u susicky, kde je kompresor, nepocital s viac ako 7 rocnou zivotnostou ani v idealnom pripade. ;)

katica06
autor
12. nov 2023

@egonsk ďakujem myčka je rovnakej značky má 8r, servisák ju ešte nevidel

crazy_lazy
13. nov 2023

@katica06 ja mám tiež Beko sušičku, a tá moja to občas robí vtedy keď tam nejake oblečenie elektrizuje. Ako keby tie elektrické výboje zmagorili čidlo a potom nevedela určiť, či je suché prádlo.

katica06
autor
13. nov 2023

@crazy_lazy nakoniec som vypla sušičku vytiahla zo zásuvky znovu zapla, zatiaľ funguje riadne