Ahojte. Oprala som klasika syntetika na 30, dala na program syntetika susit. Asi 2h to tam bolo pradlo je kde tu vlhke ale vbc nevonia.
Je to moja 1 skusenost so susickou. To uz nikdy nebude voniat po avivazi???
@anjelicek26 pracka 8 aj susicka 8, ale toto bolo max 2 - 3 kg ani to nie... nevedela som, ze to nemozem prat s avivazou 🙈😳 ale preco, niektore boli vlhke 🙆♀️🤷♀️
Len 2-3 kila hm...vtedy nezapinam cely cyklus, ale dam len teply program 30 minut a vybavene...musis poskusat, kazda susicka je trochu ina, clovek sa do toho dostane... ja takmer vsetko susim na mix a vsetko zije 😂 Len teda deky a periny davam na ten speci program...
Boli vlhké práve kvôli avivazi.Avivaz vytvára taký film na oblečení
Do sušičky bez aviváže. Nepouzivam aviváž vobec
Ja dávam avivaz uz niekoľko rokov, ale suším vzdy na balvlne, aj Periem na bavlne, vtedy je to uplne suché. A je mi jedno co tam dam, nepríde mi, ze by sme mali nejaky zničené veci
@anjelicek26 no smrdi ako stuchnute tak nvm 😢
@babushkaem a vonia ti to pradlo?
Ja používam oleje do prania voňavý domov a aj zo susicky mi krásne voňajú.
Ja na 30-ke neperiem nic, ved to je studena voda. Bud na 40-ke alebo uteraky, spodne pradlo na 60-ke. Avivaz nepouzivam, susim na bavlne a ked je pradlo nahodou este vlhke, pustim znovu program na dosusenie. Pradlo mi nikdy nesmrdelo zatuchlinou.
Vlhke mohli byt kusky z hrubsej latky.ktore patria na susenie na bavlnu..kapucne na mikinach pasy na leginach rifle.kde je to viac presite nazberane.to je dan za setrny mix.ze tiw lahsie.materialy budu suche a tie hustotkane ostanu vlhke.ja to robim tak ze co je suche poskladam a tieto vlhke kusky si este na 20 minut pustim dosusit.
Avivaz nedavaj ak chces susit bude to smrdiet a pokazis susicku.musis najst prasok alebo gel ktory pekne voni aj po suseni.mne napriklad vyhovuje savo prach aj gel.alebo pridavaj miesto avivaze vonne perlicky do prania alebo vonne obrusky do susicky.a s tou susickou sa tiez musis skamaratit casom budes uz vediet.problemom susicky je ze by si v nej mala susit na jednom programe iba rovnake materialy.my sme naucene prat rovnake farby nezavisle od materialu a vtedy sa ti moze stat ze nieco nedosusi alebo nieco presusis a scvrkne sa to..skusaj skusaj skusaj zo zaciatku velmi opatrne obetuj take kusky ktore nenaseru 😀
Jasne
Pradlo ma vonat po prasku 🙂
Avivaz na syntetiku ani nema ist, lebo potom to pradlo casom zasmradne a uz ho ani nevyperies.
A pradlo zo syntetiky naozaj schne rychlo, takze bud nebolo synteticke (moze byt mix), alebo to robi ta avivaz, alebo si nalozila vela a nemohlo sa tam dobre hybat.
Len ako tip - do susicky pradlo s avivazou nepatri... len praci prasok a ak chces vonu, tak su take vonave papieriky do susicky... ja mam vsetko suche za 1h20 minut... ale susicku nesmies preplnit tak, ze sa to ani nehybe lebo je to potom vlhke a dokrcene... na kolko kil mas pracku a na kolko kil susicku?