Ahojte, kupila som taketo tricko, ze 100% bavlna. Chcela by som, aby sa o 1 cislo zmensilo. Pisu, ale ze nesmie ist do susicky. Tipujem, ze preto, ze ma potlac? Ale ta potlac, je uz akoby taka osuchana, tak teoreticky by to nemuselo vadit. Co myslite? Co sa s nim stane v susicke?
@viestta praveze ja bezne mam len 100% bavlnu a vela veci mi svrkne. Nemam teda konkretne susicku, mam len pracku so susickou. Preto ju nepouzivam vacsinou na oblecenie, len na uteraky. Pisu aj na tom stitku ku tricku nieco o max 5% scvrknutia. Len ci to ozaj risknut kvoli tej potlaci
@3princezne otoč ho naopak a daj do sušičky
Daj ho do sušičky. Nemáš čo stratiť.
sušička skráti rukávy a dlžku ak dáš vyššiu teplotu, ale šírku zase väčšinou rozšíri. Teda bude kratší a veľmi široký a aplikácia poškodená. Stojí ti to za to ničiť tričko? Radšej tričko posuň a kúp si o číslo menšie...
@marsmykkok akoze ja ho vynosim aj taketo, ked zapravim do nohavic, preto zvazujem co s nim. Len bolo by take idealne o cislo mensie. Cislo mensie uz nevyrabaju. Mam dost problem si na seba zohnat oblecenie, preto taketo nudzove riesenia.
@marsmykkok ale presne co si napisala sa mi stalo s muzovymi vecami, skratilo a rozsirilo, take cele neforemne.
@3princezne potlač sa ti môže zničiť. Ale daj naruby a skús. Ja mam iektore tričká a tepláky a potlačou a nič sa im nestalo a niektoré zničené.
tricka z ba kt. nesmu ist do susky sa vyrabaju z nepredpratej bavlny, a strih sa na latku uklada vselijako kvoli uspore materiali, preto sa taketo tricka nasledne skrutia, ci zmensia na dlzku, alebo sa vytahaju do sikma...
materialu
@luxus10 dakujem, to je zaujimava info
Veď 90% vecí je označených, že nemôžu do sušičky. Okrem fakt jemných vecí dávam všetko do sušičky, veď sú tam I jemné programy. Ak sa mi niečo zrazí, tak keď sa mi to zamieša do vecí čo suším program bavlna, ten je dosť horúci. Všetko na rub, veci s potlačou vybrať hneď, môže sa v teple pokrčil, zlepiť.
100x vyprate bavlnene tricko sa ti ani v susicke nezrazi