Stáva sa aj vám, že s prádlom vyperiete aj papierovú vreckovku?

horvathova_ja
14. aug 2023

Stáva sa aj vám že vyperiete s prádlom papierovú vreckovku? Ide ma z toho poraziť.😈

lenka7477
14. aug 2023

každému sa to stane 🙂 sú oveľa horšie veci na svete, z ktorých ľudí poráža.

luliu
14. aug 2023

@horvathova_ja našťastie používame servítky, ktoré keď zostanú v práčke, nič sa nedeje, nerozdrobia sa. Predtým to bolo strašné 😉

vanilkovazmrzka
14. aug 2023

Mne sa to este nestalo, ale pamatam si mamkine nadavanie, ked sa jej to stavalo 😀

simca06022011
14. aug 2023

parkrat, skor sledujem v poslednej dobe, ze sa prestali tak velmi drolit, cize asi bude to nejaky iny typ :DD ale nejak si z toho hlavu nerobim. Vysypem vsetko, vyprasim, hodim znovu oprat a hodim do susicky. A povysavam :D

mandzula
14. aug 2023

Najlepsia je v tmavej varke. Zdrbem celu rodinu a potom zvysok najdem vo svojom obleceni.😄 Super ide dole v susicke a potom tym lepivym valcekom.

patka06
14. aug 2023

Jasné, že sa stalo.
Už kupujem len tie čo vydržia aj pranie

saraxyz
14. aug 2023

@mandzula aj u mňa je to tak 🤣🤣🤣. Ale ja sa nepriznam, ze to bola moja vreckovka🤣

dorothee
14. aug 2023

Samozrejme,pravidelne 🙂 vdaka susicke ma to uz ale netrapi,ta to pozbiera za mna 😀

mandzula
14. aug 2023

@saraxyz ja som raz takto bohovala, metala blesky pred muzom, ze kedy sa to uz konecne nauci a ako som pri tom zurivo prasila svoju mikinu, vyletela z nej cast vreckovky. To bol pre muza pocit zadostucinenia.😄 Odvtedy nadavam radsej uz len potichu.🙂

sickynickyobsadene
14. aug 2023

@horvathova_ja hej, stalo. Už som opatrnejšia.Viem ze pre deti je kôš košom, ofukana papierová servítka už skončila medzi prádlom ,lebo však je to kôš!

ikonica
14. aug 2023

Ano... Aspon raz za rok... A zasadne ked periem tmave pradlo 🤦🤦🤦😁

poopsie
14. aug 2023

Horšie bolo vyprať vysačku 🙈

zuzanka.zuzu
14. aug 2023

mne ešte nie, mužovi pravidelne - ale on neperie takže nadávam ja 😀

simca06022011
14. aug 2023

@mandzula ja som bohovala za klince, vreckovka je este nic :D uz dava pozor, musle prist opravar vyberat srob, som bola vdacna, ze nam neodisla pracka za to lebo vraj to je bezne ... a zase kostica z podprsenky v susicke je moja parketa :DDD

betulinka1
14. aug 2023

@horvathova_ja bezne, hlavne moj drahy rad zabudne vo vacku vreckovky. A zasadne, ked periem tmave. Vačky teplakov a nohavic nepozeram, iba bundy ale potom doma pocítia silu tornáda ako pindam 🤣🤣🤣

kikulienkadd
14. aug 2023

Ahoj,poznám! Síce sa mi to roky nestávalo,ale toto leto už 2×! Pritom všetky vrecká zvyknem kontrolovať a predsa... Prádlo som poctivo pred žehlením prešla lepiacou rolkou a práčku prebehla čistiacim programom aj s dôkladným vyčistením filtra.

danica2711
14. aug 2023

stávalo sa, hlavne keď boli deti menšie... musela som sa zavrieť v kúpeľni, aby ma deti nepočuli bohapusto nadávať

mamickalisticka
14. aug 2023

Ale najhoršie je oprať klasickú pampersku.. to neprajem ani nepriateľovi.. asi 2x sa mi stalo, že sa plienka prilepila na kus niečoho, čo išlo do práčky a bolo vymaľované 😵

oliolijanka
14. aug 2023

Pravidelne, ale tiez uz pouzivame papierove vreckovky, ktore sa pri prani nedrolia.

mirka438
14. aug 2023

Stalo sa mi asi 2x. Nastastie si s tym susicka lahko poradila

ankare
14. aug 2023

@horvathova_ja veru stalo

saxana000
14. aug 2023

Ano stane sa aj.mne raz za par mesiacov.ked muz prilozi kratasy do pracky a neprekutre vacky.poriadne to nad vanou povytriasam a dam susit.vdakabohu za susicku.ta.mi to odtial vsetko vyfuka.

majulino
14. aug 2023

@mamickalisticka môj najstarší mi pravidelne hádzal vložky do práčky 🙈 skoro ma jeblo. Ešte ich aj odhalil 🤣🤣🤣

lavender94
14. aug 2023

Vreckovka je v pohode, ale vyprať plnú krabičku cigariet neprajem nikomu 🤣

janetinka27
15. aug 2023

@horvathova_ja papierova vreckovka sa obcas pritrafi, vzdy v tmavom obleceni, kedze na svetlom nemam vrecka.
ale este horsie je vyprat damsku vlozku, hlavne tu "prirodnejsiu" bunicitu, to su tie classic (nie ultra). ja som mala nejaku nachystanu vo vrecku nohavic a nechapem, ako som ju zabudla vylozit a to potom este len bola zabava 😂

lujza123
15. aug 2023

Mne dcéra ako maličká stihla nenapadne hodiť celý kotúč toaletaku do práčky. Všimla som si to až pri praní 🤦‍♀️🤦‍♀️

megan777
16. aug 2023

@luliu a to su ake prosim

vevikkuric
16. aug 2023

Jasné a hlavne vtedy, keď fakt nemám čas a potrebujem iba rýchlo prehodiť prádlo do sušičky. Prípadne....stane sa... vyprášim, dám to oprať opäť a jedna "špina" tam aj tak zostala niekde skrytá, takže bordel "tenkrát podruhé" 😀

zuzkapap
16. aug 2023

Ano stava sa, ale našťastie mám sušičku a ta to všetko da prec 😁 čiže ma to netrapi

lucyjka6
16. aug 2023

@lavender94 mne sa tiez stalo,ze som vyprala celu krabicku..a nic,ostali pokope