Dá sa spredu plnená práčka počas cyklu pozastaviť a pridať prádlo ako na z vrchu plnenej?
@misienka123 moja sa dala zatiaľ každá..
Bosch....
Mne sa da ale npr mama aj ked ma tu funkciu, tak jej to tam nejde pridat 😅
Niektoré áno a niektoré nie. V jednom nájme som mala takú ktorá mala tuto možnosť a teraz mam takú kde sa to neda
@misienka123 ja mám túto..paráda
Moja sa dá, kľudne sa dá potom otvoriť a pridať prádlo, mam ju novú asi 1/2 roka....párkrát som to už využila
Keď tam je voda pri prerušení programu,tak aj tak to pôjde otvoriť,nevytečie?🙂
Mam LG a da sa... Len na zaciatku v case napustania vody to trva dlhsie... Treba pockat kym napusta vodu a potom otvori za par sekund takmer pocas celeho cyklu... Nema ani ziadne speci okienko na dohodenie pradla. Normalne otvorim cele dvierka a hodim to tam... Voda nevytecie...
Ja mám Electrolux a dá sa iba chvíľu zo začiatku pokiaľ nemá veľa vody napustenej. Potom je jasné, že sa nedá 🤷 ale mne to nevadí, mám 4deti a periem veľa 🤣
@misienka123 áno, mne sa tiež dá, značka candy🙂
My máme tiež Candy a tiež je to možné. Len treba trafiť správnu chvíľu. 😀
@misienka123 máme už druhú Bosch a na prvej sa to nedalo, nenormálne ma to vytacalo 😅🙈 Takže druhú som kupovala takú, aby sa dalo 😁. Takže odpoveď je, na niektorých to ide, na niektorých nie. Ono aj na tých, kde to ide, tak ti to nedovolí spraviť, pokiaľ hrozí vytecenie vody. Tá hladina vody je vysoká, keď už plácha a vtedy je uz v podstate zbytočné tam čokoľvek dohadzovať. Ale na začiatku prania mne sa stáva pomerne pravidelne, že potrebujem niečo dohodit.
@misienka123 mame add wash od samsungu- na nej sa dá hocikedy zastavíš cyklus a ono to tak klapne (niekedy to trvá pár sekúnd, kým odpustí trocha vody) a cez dierka ako odfotila @janicast sa pridá prádlo. Pre mna super, lebo hlási cez appku aj kedy začína aka fáza prania, keď som niečo napr. prala len v rukách a chcem to dať len preplachat- viem presne kedy to pridať do pracky.
@misienka123 máme Bosch práčku a dá sa dodať prádlo po spustení prania
Ano , dá sa. Electrolux
Samsung vyrába také pracky
Dá, iba pokiaľ voda nesiaha na dvierka. Takže pri napúšťaní, vypúšťaní, keď periem pár kúskov, vody si napustí menej atď. A mám AEG.
ja mám spredu plnenú a nedá sa