Spadla mi hračka do práčky

17. sep 2024

Ahojte, mňa klepne 🥹 Pes mi ogrcal posteľ, dala som plachty do práčky a išla naliať prostriedok klasicky do priehradky. Ale syn nechal na práčke nejaké hračky a ako som to tam išla liať, spadla asi 2cm drevená hračka dovnútra, nie do priehradky, ale až za to a rovno do tej trubky, čo je za tým (ktorou ide prostriedok do bubna). Je to niekde hlboko, prstami to nedotiahnem 🙈 Ako to vyberiem, alebo môžem prať aj s tým? Potrebujem rýchlo oprať tie plachty a manžel príde až o štvrtej, mňa fakt klepne 🤦‍♀️

yanni
17. sep 2024

niormalne oper. POdlatoho, aka velka a tazka je ta hracka, bud ju splachne do odpadu alebo ostane tam. Pride muz domov, odmontujete hadicu a ak tam este bude, vyberiete. toto vsjo.

mandzula
17. sep 2024

Akurat som to nedavno riesila. Prala som, pocula som buchot, no evidentne bol mimo bubna, zrazu mi pracka zastala, displej blikal, vravim si super, pokazil sa programator. Prisiel opravar, otvoril spodny filter a videl tam nejaku plastovu blbost, ktora sa mu nedala vytiahnut, no vraj brzdila odstredovanie. Postrcil ju dnu, ze bud vylezie odpadovou hadicou, alebo ju mame vyzerat v tom filtri, ak pracka znova zacne blbnut. Odvtedy vsak perie normalne.

autor
17. sep 2024

@yanni bojím sa, aby to nepokazilo práčku, ja som technický antitalent, takže netuším, ako a kam ide tá trubka a čo to môže upchať 🙈 aspoň že tá hračka nemala žiadne ostré hrany, bola to drevená socha sliepky 😂

egonsk
17. sep 2024

ak to vidis a mas v dosahu na palicku, pouzi rozum, ehm.. fintu. Na varesku, alebo pevnejsi drot lepiacu pasku omotaj, aby vznikol lepiaci koniec a tou trosku bastrnguj pri tej hracke az sa prilepi a ty ju tak vytiahnes von 😉

yanni
17. sep 2024

@egonsk popr.pinzeta. Zalezi, ci to ma kde chytit.

egonsk
17. sep 2024

@yanni jo, zalezi od toho kde to ma a ako je to velke. A ma aj poucenie do buducna naucit dieta nerobit bordel a nebyt ani leniva na odlozenie nepotrebnosti z okolia spotrebicov pri ich pouzivani 😉😅

autor
17. sep 2024

@yanni skúšala som to veľkou pinzetou na kŕmenie plazov, nejde to ani tou

miminka91
17. sep 2024

neda sa ti to odfotit? ako mozno ked budes prat tak ti to zbehne do bubna naspat 😀

autor
17. sep 2024

@miminka91 toto mi nenapadlo, dík, na foto vidím kúštik, tak to skúsim ešte raz pinzetou, aj keď neviem, či to ešte hlbšie nezatlačím 😅

egonsk
17. sep 2024

este existuje aj vysavac, ked ostatne moznosti zlyhaju 😉

yanni
17. sep 2024

ja rada riskujem. Zapni pracku a uvidis.

simca06022011
17. sep 2024

no pochybujem, ze to z davkovaca prejde do bubna, ja by som sa bala ,ze mi to zapcha nieco v pracke, proste by som sa snazila to cimkolvek dostat z tade von. Aj ked 2cm ziadna katastrofa, mozno to vyjde normalne dole do filtra... Tazko si to predstavit ako to tam mas zapadnute :DD
Mne takto musel prist opravar kvoli kostici zapichnutej v bubne a popravde za tych sto eur by som to radsej vytiahla.. ked sa mi to stalo v susicke, tak som radsej chlkapovi celu dielnu prehrabala kym som nasla spravny nastroj ako to z tade vytiahnut... a o tom, ze konsku silu som potrebovala na to,ani nehovorim :DDD

tanyan
17. sep 2024

Neviem aké drevo to je, ale ak to nasaje vodu, tak to môže ešte narásť a upchať prechod.

egonsk
17. sep 2024

@tanyan co mas proti bonsajom? 😉😅

koniarova
17. sep 2024

Vysávač skús,ako radia vyššie.

autor
17. sep 2024

@koniarova skúšala som, nič. Čakám na manžela, má doniesť drôt 😃

kavasmliekom
18. sep 2024

Nedá sa rozobrať dávkovač?