Ahojte,
nechtiac som menstruacne nohavicky vyprala s avivazou, ze vraj to znizuje ich saciu schopnost...stalo sa to uz niektorej z vas?
presne toto sa mi stalo vcera, dam vediet zaciatkom maja 😂
Baby to ako funguje? Dáte ich oprať také krvavé? Uvažujem nad kúpou lebo mám mega silnú menštruáciu v prvý deň a neviem si predstaviť ako sa používajú a následne čistia
@tim23 ahooj 😊
Vies co sa ja som sa toho bala, ale uplne super je to.
Ked uz vidis, ze ,,maju dost,, tak ich v studenej vode operies v rukach, alebo namocis do lavora, aby ta krv sla prec, vyzmykas to z nich. Potom ked su uz takto preprate sa peru normalne s inym pradlom v pracke na 40, ale musia sa prat bez avivaze(alebo aj nie ako sme zistil, ale radsej bez 😁) a nie prasok, ale tekuty praci prostriedok.
Ja ked mam silnu, tak si rano dam tampon, zopar ich pouzijem a potom poobede si nechavam uz len nohavicky, alebo tak podla situacie. Napr. pri cestovani to kombinujem, potom ked uz nemam kde dobre umyt ruky
,mam len snuggs. Na slabe dni mi stacia uplne od nich aj brazilky, od rana do vecera. A ak sa mi aj stalo, ze napr. v robote som ich musela vymenit okolo obeda, tak som ich dala do skrinky do sacku, take krvave a nic nesmrdelo ked som domov poobede priniesla.
Len treba spravnu velkost trafit, aby nepretekali a drzali, preto je lepsie si najprv objednat 1ks a vyskusat, lebo mne na niektore strihy ta tabulka mne nesedi a trebalo mi mensie. Maju aj nejaku specialnu akciu, ze poslu kus na vyskusanie za 15e.
Ja mam tiez dost silnu, tam je model hugger alebo dokonca az mozno nocny, to je potom istota.
Ako celkovo za mna tampony stale top, ale ak pouzivas vlozky, su snuggs ovela lepsie. Ja mam 4 a to tocim tak dookola. Len zalezi aj od materialu, niemtore vyzeraju krasne, niektore dost zle 😅 tie bavlnene sa mi nepacia, potom som si kupila tencel-lyocell alebo ako sa to pise a to je super, alebo aj recyklovany nylon, ale ja celkovo nenosim bavlnene nohavicky.
oper ich este raz, vyplavi sa avivaz