Smrad potu na košeli

16. júl 2024

Baby potrebujem rýchlu radu, kúpila som si súpravu z bazaru, vyzerala ako nová , len strašné smrdela od potu..
Nohavice super ako nové po vyprati, ale tu košeľu neviem z toho smradu vyprať , mám chuť ju vyhodiť ...a možno to aj spravím ..len sa chcem spýtať že či sa to dá nejak zachrániť ...
Už som to prala na 40 s persilom a olejom na pranie...
Potom na 60 s persilom a olejom..akoze je to lepšie avšak cítiť to ..to muselo durch prepotené..tá baba tu má drahé veci značkové v bazari a len dobre recenzie a mne pošle toto..
Aj táto súprava stala nová 150 eur..a ako nová aj vyzerá len strašné smrdí pod pazuchami..čo s nou? Ozaj zahodiť? Takto ju odmietam nosiť

alabama0011
16. júl 2024

A co do cistiarne?

autor
16. júl 2024

@alabama0011 to má nenapadlo 😅

dota6
16. júl 2024

Ahoj, mám podobnú skúsenosť. Vyfasovala som v zamestnaní rovnošatu po niekom, kto sa fakt veľmi potil zrejme. Jednoducho tiež vrchná časť smrdela ako čert. Prala som to na 60tke, vystriekala hg na pazuchové pachy a nič a tým nepohlo. A to mi tvrdili v práci, že to bolo v čistiarni. Takže ani čistiareň nie je istota. Ale nenosila som to. Nosila som svoj vrch :D až kým to zamestnávateľa nedožralo a dal mi inú. Ja som mu to dala na stôl, nech si povonia ten smradík. Takže, za mňa to vyhoď.

autor
16. júl 2024

@dota6 možno aj budem musieť ale veľmi som sklamaná ,lebo vyzerala ako nová..naozaj ,smrdelo mi z toho celé auto , ale som sa ukludnila s tým že vyberiem a bude to dobre...zjavne to je oveľa horšie, ako som si myslela

autor
16. júl 2024

@dota6 a ona buď necíti alebo neviem , lebo v bazáre má samé značkové drahé veci , a taký smrad mi pošle.. recenzie má len dobre

barka1
16. júl 2024

Nezbavíš sa toho. Možno aj, ked čerstvo vyperies, ale stačí, že sa ty v nej len trochu zahrejes, bude to smrdiet opat.

alabama0011
16. júl 2024

Este som citala, ze namocit do bieleho octu aspon na 30 min pred pranim 🙂)

dota6
16. júl 2024

Viem o čom hovorím, nútili ma to nosiť, aby sme ladili v rovnošate, že vsak to nesmrdí. Fakt som skúšala kadečo. Celú noc som to máčala, prevárala. Ten smrad bol zažratý 😭😭😭 nevedela som to vydržať. Len ráno pri nástupe som ho mala na sebe a keď sa šéf vzdialil preč hneď som obliekala svoje tričko. Odmietala som byť vtom, nechcela som, aby si klienti mysleli že smrdím ako 🐷

janica_
16. júl 2024

Mozes skusit namocit v perkarbonate, kyseline citronovej a urcite oprat v praskovom prostriedku, nie gelovom. A napisat jej co za smrad ti poslala

andi80
16. júl 2024

Sanytol dezinfekcia a odstraňovanie škvrn na prádlo si neskúšala? Ja to dávam na všetky novo kupované veci a zatiaľ mi všetky pachy odstránilo. (prášková forma s pr. pracím prostriedkom - nie gély)

autor
16. júl 2024

@andi80 neskúšala , pôjdem do DM, lebo ozaj som veľmi sklamaná

chrobak7
16. júl 2024

Kúp si Puella vôňu na prádlo a vyper to v tom.

https://www.puellavone.sk/set-siestich-jednoraz...

elenka.k
16. júl 2024

nezbavíš sa toho

danyelia
16. júl 2024

Fúha, ja by som jej to poslala naspäť a radšej si našetrila na novú súpravu, toto už neodstrániš a aj keby si ten pach prebila niečim - no neviem, ja by som to z hygienického hľadiska už nosiť nechcela 🤔

mimi852021
16. júl 2024

Skúste namočiť do octu s vodou a potom oprat

kathhii
18. júl 2024

Nezíde to... Ak ti to aj nebude smrdieť hneď, tak po čase ti to začne smrdieť v skrini a čo je najhoršie tak ti z toho napachne aj iné oblečenie...
Skúšala som všetko možné, ale z manzelovho pracovného oblečenia to ide veľmi ťažko... Dávam Sanitol, plus zmakcovač, aj ocot... A periem na 60 a dám aj ten parfemovy olej. Potom to síce chvíľu nesmrdi, dokonca vonia,ale keď to vyberieme po dlhšom čase zo skrine tak to môžem prať znovu a to, čo bolo na tom položené napachne tiež... Ono to môže byť aj materiálom,lebo niektoré tričká má ok,a iné sú po pár pouzitiach na vyhodenie.... A to nie je špindur, len sa potí a nemá robotu v kancelárii a dielňa čistá nie je ...

dariaaa
19. júl 2024

Ocot s vodou.V tom nechat vymovit v studenej vode.Garantujem ze pomoze