Škvrny od make upu

13. apr 2024

Ženy prosím poraďte, ako nemať špinavé biele tričká od Make-upu, samozrejme ideal je obliecť si ho predtým, než sa namaluješ a vyzliecť až keď sa odmalujem, ale keď niekde idem , že sa musím medzitým prezliecť tak to je strašne. Respektíve otázka znie, čím to zíde dole? Častokrát aj po praní tam stále su

majamat
13. apr 2024

neviem ci to este ocistis. mozno nejaky sprej na skvrny, ale teda vela veci mam pozanasanych od makeupu. moc sa s tym neda.
pokial je to z pudru, licenky, to ide lepsie, ale vyslovene tekute makeupy, reps aj kremove, to sa dokaze tak vpit do latky, ze hroza.

a preto nemam moc rada biele veci, lebo rychlo pozachadzaju a nejdu vyprat,aj ked biele veci vyzeraju fakt dobre. tricka v podpazusi, hore od makeupu, gate od niecoho na co si sadnes a pod.

nikoletta1712
13. apr 2024

Ja si vždy dávam malý tmavý uterák na okraj trička, keď si ho dávam cez krk…
A tričko ostane čisté…

muchacici
13. apr 2024

@majamat Presne kvôli tomu nenosím biele alebo svetlé, hoci je to pekné, ale pre mňa veľmi nepraktické. Ja som si myslela, že to len ja 🙂

Nemala som síce biele tričko špinavé, ale mala som tmavšiu vetrovku, no dala som na to jar pred praním a vypralo sa to. Inak dávam aj vyvárať hocičo, väčšinou mi všetko pustí a nikdy sa mi nič nezničilo.

majamat
13. apr 2024

@muchacici je to nanic, lebo inak sa mi to paci. mne je hlavne luto, ze take veci su po velmi kratkej dobe pouzitelne uz len doma. dokonca sa moze stat, ze uz po jenom pouziti sa napr gate zaspinia tak, ze ich mozem vyhodit do kosa.

monillia
13. apr 2024

Existuje na to malý trik,keď si nalicena a ideš sa prezliecť dáš si na hlavu cez tvár nejakú šatku a oblecies si tričko bez nehody. Keď sa ličis už oblečená ako bolo vyššie spomenuté malý uteracik zastrcit okolo krku.A na vypätie škvŕn a aj tých pod pazuchami namacam veci do tabliet na zubne protézy z DM,zatiaľ mi zišlo s nimi vsetko