Škvrna na tričku od hokkaida

21. okt 2024

Ahojte vedeli by ste mi poradiť čím odstránim žltú škvrnu z trička od Hokkaido polievky? 😢 skúšala som na noc odmocit v puer prášku a pred praním žlčové mydlo ale stále vidno fľaky 😩

plushika
21. okt 2024

odstranovac na skvrny s takou kefou z dm. neviem, ci je to ako tekute zlcove mydlo, alebo take nieco, ale funguje to.

adeladulova
21. okt 2024

Skus nájsť niečo účinné na detske prikrmy- škvrny od jedla

autor
21. okt 2024

@plushika áno to som skúšala pred pranim

autor
21. okt 2024

@adeladulova no veď preto sa pýtam tu o radu 😊 na trhu je toho veľa

lucia13022023
21. okt 2024

Jedine co u mňa zaberá - namočiť do studenej vody, na škvrnu na striekať od frosh sprej, počkať 5 min. Potom zobrať bud žlčové mydlo alebo tekuté žlčové mydlo aj s kefou a vydrhnut to a ešte dat do prania soľ na škvrny od dm. Toto mi vypralo všetko.

lucia13022023
21. okt 2024
gleep1
21. okt 2024

Aké máš žlčové mydlo? Neverím že nezabralo my mame Hokkaido často a veľa krát som ho použila na fľaky práve z takej polievky a nikdy nič neostalo. A pri zlcovom mydle pozor na teplotu- horúca voda denaturalizuje enzýmy a ostane neúčinné a studena voda inhibuje aktivitu enzýmov a je skoro neúčinné. Najlepšie funguje pri teplote tela keďže je to z enzýmov tela.
A tak isto žlčové mydlo nefunguje na už opraté oblečenie alebo až po tom čo použiješ puer.

autor
21. okt 2024

@gleep1 ďakujem za info to som ani nevedela 🙈 mame denkmit žlčové mydlo s kefkou poprípade mám doma ešte tuhé žlčové tierra verde ale to používam menej keďže to s kefkou je pohodlnejšie

autor
21. okt 2024

@lucia13022023 ďakujem skúsim 😊

gleep1
21. okt 2024

Ja používam tierra verde a je super s tým druhým skúsenosť nemám, som rada že som ti pomohla aspoň možno do budúcna ☺️

cecilia29
21. okt 2024

Vysuš to cez obed na slnku.

snowflakenel
21. okt 2024

Dm prasok na biele pradlo. Klasicky prasok. Nexhat namocene a pptom vyprat. Akurat.vcera.som to skusala. Lem pozor,,je len na biele. Ak pouzijes na tmave farby, tak ,, vybielo aj farbu,,treba ho dobre rozmiesat.vo vode. Vtedy.flaky neurobi.

yanni
21. okt 2024

Fleckenteufel. Ty flasticiek je vela, kazda na ine skvrny. Zaberie vzdy.

diaszoky
21. okt 2024

Dr Beckmann z Dm plus jednoduchy tip a to cim skor to vyprat l