Ahojte. Tak dnes som bola v H&Mku a vybrala som si svetrík. Prídem domov, odstrihnem vysačky, dám ho na seba, a čo nevidím. Normálne tmavý fľak, už taký vyblednutý, na rukáve. Nemáte s tým skúsenosť, keďže som už dala dole vysačky? Či by to vzali na reklamáciu, keďže som to dnes kupovala? Lebo myslím, je nehorázne aby som každý kus oblečenia z obchodu z každej strany prehliadala aby náhodou som fľak nenašla. Prípadne, tipy na odstránenie fľakov? Keďže mi príde už taký, “zažraný”?
ja by som skúsila nejakou handričkou namočenou v prášku na pranie to vyčistiť a ak nepôjde vráť. V poslednej dobe si vo všetkých obchodoch všímam taký nesvár a to špinavé kabínky na skúšanie, je tam väčšia špina ako v chlieve a nečudujem sa, že sa tovar pri skúšaní zašpiní. Predavačky po pracovnej dobe strú podlahu na ploche, ale na kabínky kašlú. Takto som bordel videla aj v Decathlone, v Sinsay som aj menila šortky, lebo tie čo som skúšala boli už špinavé a v kabínke tiež bordel a prach.
Chod aj s visackami mne takto vzali kedysi ale v Lindexe skus normálne povedz ze si si to nevšimla a je poškodený