Skúsenosti s doTERRA

13. mar 2024

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či esenciálne oleje doterra naozaj pomáhajú alebo je to iba placebo? Videla som u niekoho na instagrame aj bewit, ale neviem či je kvalitovo na tom rovnako alebo nie....poraďte prosím

polovnicka92
13. mar 2024

Podľa mňa je to placebo 🙂

amelianka
13. mar 2024

Pozrite si dokument na Netflixe o týchto výmysloch, zbytočne vyhodené peniaze..😃

autor
13. mar 2024

@amelianka Ako sa vola ten dokument?

amelianka
13. mar 2024

(Un)well

marriennka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mima172
15. mar 2024

Kto tvrdí, že esenciálne oleje nevedia pomôcť, ten nemá s nimi absolútne skúsenosti. Ale chápem, tiež som bola mega skeptická ale ako dcéra rástla a prišli prvé sople, kašle, tak som hľadala v alternatíve. Výsledok je taky, že už viac ako 2 roky sa esenciálnym olejom venujem a viac ako 100 ich mam doma, z toho asi 20 aktívne využívam pri dcére. Liečime nimi sopliky, kašle, upchaty nos, kožné problémy atď. Mňa zachránili pri zapale pľúc atď.
Skúsila som viaceré, napokon som 2 roky len pri značke Bewit. Doterra za mňa nie - platíš za silné meno, značku, majú naozaj kvalitný marketing. Pri Bewite viem, že ide o čisté oleje, kvalitné zelené potraviny a najmä reálne vidím výsledky na sebe a aj mojich klientoch. Mám na fb stránku Tvoja esencia - Bewit, kľudne pozri, ak ta niečo zaujíma píš. A hlavne, prosím 🙏 nesud oleje na základe nejakého dokumentu, vyskúšaj si ich a sama ohodnoť. Skus napr borovicu, keď budete mat doma kašeľ, levandulu, keď sa budeš potrebovať hodiť do pohody, nohepa - zmes proti bolesti hlavy, keď ta prepadne bolesť hlavy atď.

mima172
15. mar 2024

@polovnicka92 Nerypem, len sa pýtam - ako vysvetlíš placebo u 3r dieťaťa? Napr, keď prestane kašľať po minúte ako pustím difuzer s borovicou alebo vyliečený naozaj škaredý ekzém?
Ale totálne ta chápem, tiež som bola veľmi skeptická a to hlavne preto lebo som vyštudovaná marketérka a myslela som si, že oleje sú len marketing.

marriennka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
polovnicka92
17. mar 2024

@mima172 ja píšem len vlastnú skúsenosť, dala som do toho dosť veľa peňazí, no my sme v tom zázrak nevideli, každopádne som rada, že Vam pomohlo 🙂

autor
17. mar 2024

Tak ja som to teda vyskusala. Mala som nabeh na chorobu, bolelo ma hrdlo a skohlilo ma v nose ako pred nadchou a aj teplotu som mala zvysenu. Davala som si 2x denne na lyzicku medu z doterry onguard a som uplne fit.

mima172
17. mar 2024

Super 💪

katuskamala1
17. mar 2024

I ja mam pozitivne skusenosti. Drahe su extremne,ale ked si zratas kolko € nechas v lekarni za lieky,tak uz to take nerealne nebude...

marriennka
17. mar 2024

Treba vyskusat a uvidite. Ja pouzivam bewit a pomaha pri chorobach. Clovek nemusi mat cely set olejov. Staci ked ma par. Tiez pouzivam bewit s som spokojna. Clovek tam nemusi objednat kazdy mesiac.
https://bewit.love/?i=jwnoo6g6rzvb0iu1