Škrabance na podlahe od robotického vysávača

stannuska
6. mar 2024

Ahojte 🙂 prosím viete mi poradiť čím umyť podlahu ktoru mi doškrabal robotický vysávač. Som veľmi nahnevaná, že nebol najlacnejší a toto mi dorobil. Sestry maju ovela lacnejsie vysavace a im sa to nestalo. Muž mi tvrdi, ze mame lacnu podlahu preto sa to stalo. Chce menit podlahy v celom byte, ale ja by som este chcela nieco skusit mozno to niecim pojde dole. Uz som vyskusala uplne vsetko som bezradna. Neviete o niecom ? 😒 ďakujem

kiki68
6. mar 2024

@stannuska toto je zvlastne, netahal nieco po zemi so sebou? Lebo mame v rodine 6 roznych vysavacov tohto typu a ani jeden nic nespravil

stannuska
autor
6. mar 2024

@kiki68 nikdy som nevidela, ze by nieco zachytil. Nechapem to

malebiele
6. mar 2024

@stannuska a aky typ podlahy mate, farba podlahy? mozno sa mu tam dostal nejaky kamienok ktory tak tahal, skus pripadne dat aj foto ako to vyzera, lepsie sa da radit

dota6
6. mar 2024

@stannuska keď sú to škrabance, teda poškodenie je nezvratné, neumyješ to ničím. Možno nejaké korekčné vosky vo farbe podlahy, potom je možnosť si zvyknúť na tie škrabance (moj prípad) a následná výmena podlahy.
Naozaj stačilo, že potiahol nejaký ostrý kamienok a dielo bolo dokonané.

stannuska
autor
6. mar 2024
stannuska
autor
6. mar 2024

Keď dam leštenku tak to vidno este viac 😀 asi sa musim zmierit s tym, ze budeme menit podlahy

mimca77
6. mar 2024

To je laminatova podlaha? Vyzera ze je doskrabana vrchna folia, dole to nedas nicim, kedze su to rypance do vrchneho plastu. Tiez myslim, ze vysavac chytil nieco male ostre a tahal to so sebou kade tade bohuzial.

malebiele
6. mar 2024

@stannuska a je to len v chodbe alebo v celom byte? podla fotky neviem ci je to plavacka, vinyl alebo nieco ine, moze pomoct vosk, pripadne su aj take tie korekcne reparacne pasty na podlahy, ale ozaj je tam tych skrabancov vela, asi by som sa s tym zmierila a pockala do vymeny podlahy, neviem ci ti stoji zato snazit sa to dat dokopy, urcite necakaj ze by bola podlaha ako predtym

kiki68
6. mar 2024

Ten prasivec musel lapit kusok skla, kamena a vlacit to po zemi

evaachesa
6. mar 2024

Určite sa mu niečo zaseklo na metličke/valčeku čím to poškriabal...vysávačom samotným to určite nie je.