Zdravím, prosím Vás, muž mal čiernu značkovú drahú mikinu na sebe dokonca novú stála 70€ ak nie viac a moja blbosť teraz..nechala som na vani savo nedala som ho späť a keď to videl tak ho išiel odložiť aby sa k tomu malý nedostal no nejak z neho vystreklo a rukáv má oranžový, pôvodná farba čierna...viem že také veci už ťažko zachrániť ale keďže je čierna tak ma napadlo že sa možno ešte bude dať..áno farba na textil ma tiež napadla no raz som ju skúšala na vyblednute čierne nohavice a skôr mali tmavozelenú farbu, preto vás prosím, nepoznáte aj nejakú inú alternatívu ako ju zachrániť?
@gabi2789 skusila by som nie farbenie, ale farby na malovanie na textil. A stetcom opatrne naniest, podla navodu dalej zafixovat.
Su aj take, co po uschnuti najprv cez handru prezehlis, potom operies a uz ani nepustaju.
jedine fixu vyskusat, celu ju nefarbi.
Fixka, ale zatri len to odfarbene, lebo, ak zatries aj neodfarbene, bude to viac vidno.
nefarbi. ja som takto chcela zachranit raz nohavice a bolo to este horsie ako predtym, nohavice totalne na odpis. keby som vedela vtedy, tak vyskusam radsej tu fixu.
Cierna fixka na textil