Ahojte baby ktoré mate tyčovy vysávač s ktorým ste spokojne. Ďakujem
Ja mam Xiaomi Mi Light - tomu sa vyhni. Strasna slabota :D
Mama ma tyčový philips dala zaň 300€ niekt. miesta musí prejsť 2x za mňa majú tie nabíjacie tyčové vysavače strašne slabý výkon. ale na tik toku vydavam videa take upratovacie 😀 a zbadala som tam jeden tycovy asi americka znacka a vyzera ze krasne zmyje aj vysaje ale neviem uz znacku ked znova narazim tak napisem to sem 😀 ked som si ho davala do google stoji cez 600€ ale😂
mam klarstein, stal asi 130e, ma dva stupne vykonu, dolu rotacnu kefu, led svetielka. pozbiera aj jemny prach, ale nie je to ziadny dravec. urcite pouzivam aj klasicky vysavac, tieto obycajne tycove nemaju take silne sanie a nepovysavaju az tak tesne ku stene/nabytku atd.
Dyson vsetky su uzasne, v sirsej rodine mame dyson V8, v10, v11 ...znama si prave kupila v15...so vsetkymi nie je ziaden problem a kazdy ma vysoky saci vykon...kolegovci, ale maju doma Philips a su tiez velmi spokojni
My mame electrolux ergo rapido a je fajn na take kazdodenne vysavanie sup sup. Koberce mame len dva, a vysaje aj tie. Oproti maminmu dysonu je uplne lahucky
@fairyy juuuj zavidim.. ja mam bissel ale jedneho dna si kupim dyson
@vikusjk prosím dal by sa poslať odkaz na presný typ toho vysávača?🙂
@dorinecka45 poznam ten pocit 😊 prvykrat som Dyson skusala u kamaratky, a teda uz iny vysavac sme nikdy nespominali a dali sme si ho pod stromcek ako jediny darcek na zlavove kupony sme ho kupovali 🫣 😅 odporucam vychytat zlavy nam sa ho podarilo kupit so 40% zlavou uz 2 roky sluzi bezchybne a zvlada zenske vlasy aj psa v domacnosti
@fairyy a prosim ta odkial ste ho brali? Peknu zlavu ste vychytali 👍
@dorinecka45 datart, kupili sme pocas ich vypredaja, zaroven sme prihodili zlavovy kupon z predchadzajuceho nakupu a este sme pouzili cashback na kreditke, kde bola akcia pre datart ...aj pol roka som takto vyckavala na akcie, oplatilo sa
@fairyy wau, super. No, idem kuk datart 🤭 nech mozem snivat a nech viem kolko mam nasetrit
Odkedy mame dyson V15, tak uz iny nikdy nekupim 😂
Electrolux pure Q8 som velmi spoko, okrem neho pouzivam uz len robota. dokonca jeho stredova cast sa da vybrat a pouzit len ako rucny vysavac. predtm sme mali philips 3v1. to bol otras vkuse na reklamacii, po kazdom pouziti susit. mne sa napriklad nepacia tie, co maju motor hore pri rucke, takze dysony boli vylucene a tiez je dolezite pozerat na parametre, hlavne vykon. tie lacne to teda nie je nic moc a potom niektori somru, ze tycove nie su dobre.
@cherrystone Úplne súhlasím , radšej si priplatiť.
Ja som nad mieru spokojná...a to mám doma aj obyčajný vysávač Electrolux a tepovač s vysávačom Bosch. Ale najradšej používam tento
@fairyy aj my sme si ho kúpili pod stromček 😀.
Dyson vydrží roky.. inú značku nepoznám, lebo máme aj klasicky vysavac dyson, ktorý je starší než moje deti😂
Ja tiez jedine Dyson v15absolute detect odporúčam, co sa týka výkonu, doby použitia a. Príslušenstva nemá konkurenciu, moje. Top. Su hlavica Na sedacku a hlavica s laserom, to nemá konkurenciu, osvieti aj ten najjemnejsi prach
Ja som mala Bosch, taky lacnejsi, ale on ako keby netahal, len ta krutiaca kefka to zbierala a bolo mi to slabe. Kupila som si cyklonovy Phillips a ten je mega, ma aj osvetlenie na kefe a teda co ani volnym okom nevidim, ked zasvietim na to tak to krasne vsetko vidno a zbiera paradne