Syn sa mi počas obedneho spánku pocikal na gauč. Aj keď som čistila octom, vanishom atď. Tepovali sme ho. Stále to cítim.
Čo pomôže? Myslíte, že pomôže sprej na psie pachy? Už som naozaj zúfalá.
Bolo to pred cca 2 týždňami.
@mlenka121 🤣🤣 pôjdem kúpiť aj s deťmi. Možno mi už cikať nebudú, keď mi ich sociálka zoberie 🤣🤣 srandujem. Keď nepomohol ocot. Asi ani to nepomôže.
Posypat sodou, nechat posobit, povysavat. Soda vytiahne pachy aj z ovracaneho gauca, nie ze ocikaneho😄
@aaadkaaa nepomohlo. Skúšala som
Ano sprej na zvieraci moc by mal pomoct
Sanytol ma dezodoracny a dezinfekcny sprej na tkaniny, vraj ucinny, minule ho radili na ovracanu autosedacku, ktora pachla aj po vycisteni 🙊
ja by som vytepovala.
@shee11 vytepovali sme. Nepomohlo.
Vytepovat firmou
dostať v predajniach pre zvieratká (ja som to kupovala v predajni superZOO) -pohlcovač pachov - špeciálne pri zvieratách. Ja som to kúpila, keď naša staručká fenka nosila plienky, a kúpili sme také, ktoré stáli za figu a povolili, takže sa mi počúrala tam, kde nemala. Toto nastriekaš, necháš pôsobiť asi 10 min a potom dosucha vytrieš. Mne to zabralo.... stojí to okolo 10eur.
Keď nič nepomôže (ani to tepovanie firmou), tak skus prekryť dekou výpravou v esencialnom oleji 🙂 možno sa to časom vyvetrá samé.
@didip no hneď, lenže toto je už vsiaknute, ničim som to nevyčístila, aj keď hneď som čuchala...teraz už nepomôže asi nič. 🤣 Musím kúpiť nový
ale predtým ako to nastriekas tak s papier.obruskami výsaj ten moc
@alexka89 ten moč je asi 2 týždne starý, vyschnutý, vsiaknutý.
Noa šak penu môžeš aj tak nato nastriekat...ona zanecháva mokro takže ako keby navlhci ten gauc
mne pomohlo jedine postriekat vodkou 😀