Ahojte s akými produktami na pranie ste najviac spokojne ? Či už gél , prášok , kapsule , avivaz ..
Ja teraz používam gély ale tie gély sú take voňavé že avivaz vôbec ani necítiť ani vonné perličky stále cítim len ten gél. Dajte prosím super tipy na pranie 😊
Savo - gél
Formil gel, avivaz len vynimocne
Gél. Avivaze nepoužívam. To je len marketingu gél kupujem v Rakúsku
Persil alebo ariel gél
Ariel prasok a Lenor modry alebo zlty avivaz.
Na pouzivam persil tablety, pacia sa mi viac ako kapsule.
A avivaz rozne striedam, mam vzdy niekolko v zasobe, Lenor alebo Coccolino
Pracie gely pouzivam rozne,rada skusam 😁 a na prevonanie pradla pouzivam oleje od vonavy domov
Gel nepouzivam,zanasal mi pracku, prasok + Lenor. Voni pradlo pekne jemne.
Presla som na prasok Ariel alebo Persil a vonne perlicky.ziadna avivaz.tekuty davam len na cierne a na kratky program. Kapsuly mam tiez este nejake v zasobe ale snazim sa ich uz dominat na postelne pradlo a uteraky a viac ich nechcem.. za mna uz len prasok prasok prasok...pradlo krasne voni flaky su prec a nemam slizku a smradlavu pracku.
Používam len z DM denkmit
Tiež len prašok ariel alebo persil .Lenor a Savo tie 4striedam podla toho na čo je akcia😉avivaž cocolino alebo Tesori D oriente tie prašky mi aj krasne vyperu manželove monterky
@emi_emi159 praci gel persil/savo na striedacku. Avivaz Tesori - krasne mi prevonia cely dom od cerstvo vyprateho pradla
Gel Ariel na farebne a cierne, prasok Denk mit na biele, Perwol ruzovy na jemne, Perwol modry na sportove.
@emi_emi159 lenor gel
Ja kupujem v dmke tie ich lacny gely na pranie, avivaz nie, ja nechcem, aby mi pradlo vonalo nejako umelo, nemam to rada
Pouzivam kapsule bud z lidla alebo dm. To je jedna z veci, kde nie som ochotna investovat velke peniaze, a tak ako dm tak aj lidlacke spravia za malo penazi vela muziky.
Prasok al. gel...Ziadna avivaz. Raz za cas nalejem ocot. Raz za cas sol.
@emi_emi159 prach na pranie
@emi_emi159 voňavý olej
@tiika v tescu napr ich maju, alebo potom cez nejaky eshop
https://www.mall.sk/pracie-kapsuly/persil-eco-p...
@minenkak ako to vonia prosím tak približne ?😊
@emi_emi159 https://www.parfemydoprania.sk/parfemy-na-pranie/
Majú aj vzorky
@emi_emi159 ako chemikália 😀 ja hlupaňa som si tie parfémy kúpila a teda smrdííí to na sto honov 😀
@minenkak prosim Ta da sa to kupit aj v konkretnej predajni? Moze to aj susicka?
@mk1111111111 neviem čo myslíš
ja som prestala pouzivat kapsule, lebo mojej pracke sa nepacia a nerozpusta ich. Mam ale starsiu pracku. Tak davam bud gel alebo prasok (momentalne Persil) a hojne sypem tie gulicky Lenor. Avivaz ani oleje do prania nepouzivam, som alergicka.