Prosím vás alegičky máte skúsenosť s ručným praním? Ručne som prišla naposledy na intráku ale to bolo začiatkom 90rokov aj keď som mala gumené rukavice mala som bolestivé vyrážky všade kde sa ma voda s pracím práškom dotkla. V tej dobe však ešte neboli kapsule ani tekuté prostriedky. Pokazila sa nám práčka a dochádzajú doma deťom čisté veci. Nechcem experimentovať na vlastnom zdraví.
@independent_woman momentálne nie, práčka nejde od 24.9. opravári nestíhajú
popros mamu, svorku, sestru, kamošku, kamarátku, kohokoľvek blízkeho ci si nemôžeš prísť oprať par praciek😊normálna vec.
Moja kolegyňa žila sama s 3 deťmi, prdla jej práčka tesne po záruke, môj muž jej ju opravil ale trvalo to nejakú dobu, kvôli iným povinnostiam a objednaniu nejakého náhradného dielu. Asi 5 plných praciek si u mňa v priebehu toho tyzdna oprala, úplne v kľude, my sme zakaždým dali zatiaľ kávičku alebo víno a pokecali 😊
Popros niekoho blízkeho, rukami nikdy neoperieš ako práčka.
Už som písala že to nie je možné, pár krát som bola ale teraz sa nedá
Však idem k susedom,poviem čo sa stalo, kolegyňu poprosím
Pozri, ci nemas v okoli verejnu pracovnu.
Sa mi marí, že existujú také na ale práčky na chatu. Do 1kg 2 . A neskôr sa ti to zíde , keď budeš chcieť oprať len pár vecí
Daj si bavlnené rukavice, na to gumené rukavice a kúp sensitive prášok a bude všetko zaručene ok.
A keby raz opral muž, prežil by to?
@martul keď ho raz budem mať tak ho pošlem rovno prať do kúpeľne 🤔
Neviem kde bývaš ale existuje veľa služieb kde ti operu oblečenie. Teraz nemyslím oficiálne pracovne kde si berú 5e za jednu košeľu. Sam kamarát takto prával ľuďom veci. Došiel na adresu, zobral kôš prádla za 10-20e vypral vysušil a doniesol späť na adresu.
@misanthropicdann juh BBSK , nikdy som.o ničom takom nepočula
Nemas moznost ist oprat k rodicom alebo znamim?