Rifovina zapácha

9. sep 2024

Mám novú riflovú sukňu čiernej farby a tá riflovina zapácha aj po 2 praniach. Mňa normálne z toho napína.

Čo by ste mi poradili,aby "vysmradla"?

Ďakujem .

janakovacova456
9. sep 2024

Do prania pridat ocot

martyzpp
9. sep 2024

Ja uz v obchode ocuchavam cierne riflove veci lebo sa mi stalo to iste.

dzescebuly
9. sep 2024

Ja som si objednala rifle ktoré smrdeli aj po x praniach tak som ich ani nenosila

autor
9. sep 2024

@martyzpp Len čierne? Toto sa mi stalo prvýkrát v živote. Asi sa dogrcám z tej sukne. Rozmýšľam,že ju vrátim. Bola kupovaná cez e-shop.

cucica
9. sep 2024

Aj mne tak smrdia cierne rifle a nie a nie vyprat.

martyzpp
9. sep 2024

Urcite vrat. A ano, cierne. Je to taky akoby zapch siry…to su farbiva, asi nie velmi dobre 🙄…

autor
9. sep 2024

@martyzpp Presne, sira !!!

werony_n
9. sep 2024

Presne mam ten istý problém s kratasami boli namočené 2 dni v octe a nič, smrdia mi už od nich aj ostatné veci, keď môžeš, tak ju vráť, nepomôže jej nič

watermelon
10. sep 2024

Toto sa mi stalo s ciernymi riflami, s modrymi, aj s riflovou suknou a satami. Nove som vyprala snad 5x, pridavala do prania ocot, davala ich do mrazaku (rada z netu), vetrala tyzden na balkone, sprejovala atd. nic nepomohlo. Musela som ich vyhodit. Odvtedy ovoniavam vsetky riflove veci v obchode a ked smrdia, nekupujem.

jomarch
10. sep 2024

ja mam toto tiez s niektorymi riflami, aj po roku-dvoch z nich proste nieco razi 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

simca06022011
10. sep 2024

cierne smrdia bezne.. u nas najma tie lacne, napr. bonpirx, tako... nam na cierne nic nepomohlo, posledne som upratovala krabicu s vecami a este aj po 10rokoch jedny take rifle smrdeli. Je to pofarbene kadecim... o tom ako to casto pusta farbu ani nehovorim. vratila by somto ak sa da.