Ahojte som jediná?Umyvacka mi doumyva a nechám to tam a len vyberám nestane sa s tým riadom nič ?😂😂
Co by sa malo? Ja tiež pustím večer a niekedy vyberiem na ďalší deň poobede 😂 keď potrebujem naplniť zas😂
@lisacka1 nechaj len pootvorene dvere aby to vyschlo a nema sa tomu co stat.
Viem ze mam mycku vylozenu za cca 2 minuty, takze kym sa mi robi voda na caj alebo kava v kavovare, tak zatial vyberam. Len u nas ide mycka 2x denne. Kebyze staviam znlvu dom, chcem 2 mycky😂
@martinmmartin potrebujes, lebo su veci, co pouzijes raz za rok a do umyvacky nesmu.
@lisacka1 nestane sa im nic. U nas ma jedno z deti na starost umyvacku a obcas sa mu nechce, tak to tam trci a ja si potrebne veci postupne vytiahnem.
Nechavaj ju otvorenu, nech sa vetra. A raz do mesiaca dokladne umy filter a aj popod gumove tesnenia zvnutra, tam je najviac zanesenej nausadzanej mastnej spiny.
Vecer umyvacku zapnem, umyte riady v nej ostanu celu noc, niekedy aj cely den a za tie roky co ju mame sa este nicimu nic nestalo. Nikto ju o polnoci nechodi otvarat aby sa "vetrala". Raz za tyzden vyplachnem filter, utriem tesnenia, raz za mesiac hodim k riadu cistiacu tabletku
@martinmmartin že som si toto neprecitala pred objednaním novej kuchyni 🤣hneď by som to zaviedla
@martinmmartin to mas dobre ak ti k beznemu zivotu staci obsah jednej umyvacky
uveď aspoň jeden príklad, čo by sa im mohlo stať a prečo
Umyva sa vecer na noc otvorim necham dosusit a rano vykladam
Profici maju dve umyvacky jedna doumyva a vyberas odtial veci, pouzijes ich a hned odlozis do druhej. Nepotrebujes kuchynske skrinky