Dievčatá prosím poraďte mi..mam novu práčku, cca rok a bola aj celkom drahá. Chcela som si ju šetriť a používať kvalitné prípravky, tak som začala používať Puellu avivaz. Vôňou je topka, ale... niekoľkokrát mi kvapla na povrch práčky a hlavne na cierny bubon (práčka plnená zpredu), kým som utrela plast bol rozožraty, vyzerá to veľmi škaredo akoby to niekto opľul, pripadne, no ani nepíšeš ze ako ešte...hrozne chce sa mi plakať, neviem čím to vycistit pripadne aby aspoň tie fľaky neboli do biela ale v jednej farbe.. som z toho strašne nešťastná a sklamaná..vôňa narobí parádu ale tie ostatne veci..no comment..mohli mať na obale aspoň varovanie pozor aby nekvaplo mimo, čo to potom musí robiť s vnútrom práčky pripadne na tele??
Keď to takto vyzerie farbu, tak to musí byt pekný bordel
Viac by som to používať nechcela, aký vplyv to musí mat na zdravie …
Znie to veru ako silna chemikalia, za to by mi ziadna vona nestala :( A ano, co sa tyka vnutra pracky, rozmyslas logicky, ziadna slava to nebude...
Je to len vonkajšie poškodenie. Už s tým asi nič neurobíš. Skúsila by som tie fľaky pretrieť diavou, možno to pomôže, prípadne si kúp fóliu a prelep dvierka.
Za rok- dva ti bude jedno, ako ta pracka vypada. 🙂 ved tam nic dokopy nie je, bezne zaspinenie. Pracka ma prat, nie je to nabytok, aby sa neposkriabala,.... Na stare flaky kasli a uz to tam nelej, nech nie su dalsie.
Ďakujem vám, že ste ma odradili od kúpy týchto vôní do prania. Aspoň som si ušetrila nervy a peniaze 👍ostanem pri starej dobrej avivazi
ja pouzivam puelu zatial niekolko tyzdnov , ked umyvam podlahy kvapnem do vody zo dve kvapky a teda ani na obleceni, ked mi kvaplo, ani na kozi, ci plaste som nikdy nic nezaevidovala . no budem si to vsimat viac a uvidim, ale este som nepocula tieto veci, lebo sa mi dostalo vela dobrych odporucani od znamych
@petka963 je to stará známa vec. Robia to aj iné oleje. Tiež mi to rozlepralo plasty na práčke, hlavne ja mam na mojej šuplík a keď som skúšala vzorky tak to sa mi bezne rozlialo. Cele dávkovanie ' vrchnacikmi", je úplná sprostosť pri takýchto "chemikaliach".
Aj téma už tu je o tom. Bohužiaľ nič s tým neurobíš uz. Je to ako iné koncentrované vône ( aj v osviezovacoch, folonca niektoré esenciálne oleje sú dosť zrave).
@petka963 Daj si sem do vyhľadávača Puella, možno sa dozvieš nejaké novinky. Ja som otvorila len jednu diskusiu a je to celkom zaujímavé čítanie🙄 (prečítaj celú)
https://www.modrykonik.sk/forum/domacnost-a-jej-vybavenie/puella-parfumovany-olej-na-pranie-2/
@sovica netreba len puellu "hatovat", ostatne to robia tiež🙂)
@simca06022011 Veď ja ju nehejtujem. Ja som sem dala len prvý link, ktorý som si otvorila (a veľmi lichotivý nie je). Nepoužívam žiadne vonné oleje ani aviváž. Stačí mi vôňa prádla po vypratí. Nemám rada ťažké alebo intenzívne vône, ktoré cítiť "na kilometer".
Ja mam vonavy domov a som si vsimla,ze na vetrovkach zanechava smuhy
@sovica tal tazka vona atd to je subjektívne, vela ludi to pouziva v hroznom mnozstve, a vyberaju taketo vone. To hejtovanie bolo tak vseobecne myslene, lebo všetci píšu len o puella olejoch s aké je to neviem co 🙂 a ešte si odporúčajú iné značky.. 🙂ja som napr mala z voňavého domova tie talianske .. A takto to dopadlo. Nie na každom plaste to urobí, dávkovač je napr ôk (to je pochopiteľné, plast určený na chémiu je z iného materiálu). Používam olej stále ale dávam pozor, neodmeriavam olej, rovno to strieška do dávkovače🙂
Inak, aby som teda bola presná, aj moja suseda používa "Voňavý domov", podľa mňa je to "prašť, ako uhoď", rovnaký bordel všetky oleje
A inak.aj avivaz je bordel ale zriedeny s vodou, takže keď sa vyleje plast nepoškodí;) rovnako tak všetko koncentrovane
@belllinka myslis ze aj tieto budu take? https://www.soaphoria.sk/sk/pracie-parfemy/1229...
@bumblebee1 to neviem, ale majú veľmi kreatívne názvy 😀
@petka963 Puella nie je kvalitná, je to shit vyrábaný v Číne, obrovská chémia, udivuje ma že to niekto nosi na sebe
Ja ti neviem. Asi by som sa to už bála dávať na telo a do práčky. Fixkou to nejde pretrieť?