Ahojte, čítala som diskusie o tom ako puella vyžiera keď to nechtiac kvapnete inde ako do nádržky. Máte takúto skúsenosť aj s Giovani olejmi? Či sa oplatí alebo nie, keď tak vyskúšať Giovani. Či vo všetkých týchto parfumovanych ojeloch sú také ostré chemikálie? Ďakujem za odpovede.
Ahoj, ja používam viaceré druhy týchto olejov, no nikdy mi žiadny nič na práčke alebo inde nevyžral, ani Puella. Giovani sa určite oplatí vyskúšať, majú pekné a výrazné vône, no mne osobne sadla len Bubble Pink a Grey Dolce, z Puelly zase Frayo a Double Y. Ešte voňavý domov Diamante Ylang Ylang je top. Tieto sú moje obľúbené, vonia nielen prádlo, ale aj celý byt po nich a fakt mi nikdy nič nezničili...
Puelu nepoznam a kolega Giovani dal pred 9 rokmi vypoved😁🙈
Za seba mozem povedat, ze som tento problem nemala s Giovani, ani s Puellou. Ine som nepouzivala nikdy dlho, lebo ine znacky sa mi vobec neosvedcili, takze som ich mala vzdy len kratko. A ak si mam vybrat z tychto dvoch, tak za seba odporucam Giovani. Presla som k nim od Puelly, maju lepsie vone aj dlhsie vydrzia na pradle. Pozri si recenzie na heureke, myslim, ze je to jasne aj tam.
A akoze uz som sa stretla s dalsimi 5 zenami co maju takto rozleptane plasty.....
@ajko2011 puela je slabota oproti Giovani. Maju uz 5 rokov len 6 voni, len jedna z tych siestich sa paci vacsine ludi. A ked niekto vyskusa Giovani, na puelu okamzite zabudne, ako napriklad aj ja. Giovani ma 13 voni... kazda jedna nadherna a su silnejsie ako puelacke. Navyse u puely to vyzera ako v číňaku... Giovani je proste luxus.
@ajko2011 akoze ako viac? ako vonia viac? to si neviem ani len predstavit 😀 akoze silnejsie alebo ako? tych 6 voni oproti 12 u Giovaniho? Nemas zanesenu pracu od puely? Jasne, povies ze nemas... vyberala si niekedy suflik a rozobrala ho? vela ludi ju pouziva roky, oni tlacia velmi do reklam, lacnych akcii, vypredaje, vzorky doslova do straty predavaju, asi musia, vsade na mna puela vyskakuje a potom su rozlezeni vsade u ludi, ale ked ju pouzivas dlho, urcite mas zanesenu nadobku, to neuvidis kym ju uplne nerozoberies. Ja som skor za kvalitu. Nenaskocim nikdy na tu ich vlnu. Raz som skusila celu sadu, nikdy viac, za mna jednoznacne Giovani.
Si teda jedna z mála. Puela ma slabsie vone, pisala som s nimi o koncentraciach. Maju rovnakeho vyrobcu, nizsie koncentracie tych voni ako Giovani. Puela ide na kvantitu, v recenziach ma len 90%, velmi slabe... Giovani ide na kvalitu, v recenziach 99%, vyssie koncentracie, lepsia trvacnost... to vsetko sa da pozriet. Jasne, modrykonik je modrykonik, diera, tu je to samy anonym, predajca, zamestnanec predajcu a podobne 🙂 Treba pozriet seriozne recenzie = heureka. Puela ju nema, znicila by ju. Giovani tam ma 99%
Puela ma len 6 voni, za mna nic moc, jedna je OK, zelena, ale maju ju vsetci, cize mas biely chlieb, vsetci ho maju, nula bodov vynimocnosti. Ale u Giovani mam problem vybrat, proste kazda jedna z tych 12 je topka.
Pozri si recenzie 🙂 velmi vela ludi tam pise to co ja, ze Giovani vonia stokrat lepsie 🙂 videla som velmi vela komentarov na facebooku, kde ludia pisu, ze Giovani je lepsi. Takze za mna takto a myslim ze dost som to tu aj podlozila nielen "názorom" ale aj faktami, ktore si vieme vsetci dohladat a overit 🙂
@ajko2011 zaujimave, este som nepocula o nikom, kto by vytahoval suflik a rozoberal ho a tak ho cistil :D ty tvrdis, ze ty to robis, ale to len na svoju obranu. Proste si nepriznas, ze to neurobis a nechce sa ti uznat, ze tam mas 50ml starej puely :D
Tak to si fakt na tom divne, pozerala si tie recenzie? 🙂 Ja ich tu schvalne dam, nech si ich kazdy pozrie, je ich tam velmi vela 🙂 A vela ludi pise presne to, co ja a opak toho, co ty ;)
@ajko2011 https://obchody.heureka.sk/giovani-sk/recenze/ citaj kolki to pisu 🙂 asi nieco robis zle ked nechces ten suflik vybrat a rozobrat ho, asi vies co by si tam nasla ako kazdy, kto pouziva roky len puelu... jedna pani to tam aj pisala, ze tiez sa takto branila ako ty, potom to urobila, vyliala tu staru zvyskovu puelu a vraj uz bude pouzivat len Giovani, je to tam v recenziach na heureke 🙂
@ivanatim neviem ako ty, ale ja teda nie som humusák, že nebudem čistiť práčku 🫣 a áno, šuflík čistím pravidelne a aj ho pravidelne vyberám a rozoberám a predstav si, že puellu tam nemám
Pozri, dávaj si tu recenzie aké chceš 😁 ja budem aj tak používať puellu a nie giovani 😁
Neviem či ti hovorí niečo 100 ľudí - 100 chutí...
Ukončujem túto nezmyselný debatu s tebou 😁 píš si čo chceš
AMEN
@ajko2011 no ja ako citam recenzie, tak nevidim 100 ludi, 100 chuti, ale 100 ludi a jedna chut, na Giovani :D citala si to vobec? :D
zaujimave, este som nestretla v zivote cloveka, ktory by realne povedal, ze bezne vytahuje cely suflik, rozoberá ho, odstranuje horny kryt nadobky...nikdy :D ty si prva, ale samozrejme to povedat musis, to chapem 😉 co ine ti ostava ked vidis ako tam ludia puele nakladaju :D
Prosím vás ku Giovanni ktorú nalejm do nádržky aviváže normálne použijem aj tekutý prací prášok? Či bez pracieho prášku? Ďakujem
@ivanatim úprimne ja som tiež za Puelu a Govani ako firma má úplne sklamala ,keď som napísala komentár ,že za mňa sklamanie ,tak ma začali bombardovať súkromnými správami ,boli arogantní ,robili si zo mňa posmešky a keď som povedala ,že celú komunikáciu uverejnmm na Facebooku,aby si urobili o nich zákazníci mienku tak sa mi vyhrážali právnikom a blokmi má samozrejme a komentár s kritikou vymazali ...preto majú asi len dobre ...otras prístup ,ja dom zvazovgla ze s tým pijdgm niekde na SOI ...
@judka66 Presne toto som si všimla u nich aj ja, ako arogantne a doslova agresívne a posmešne reagujú na či i len menšiu kritiku alebo nie príliš oslavný komentár na ich produkty. Ako urazené malé deti. A je mi to veľmi nesympatické u nich, ako bojujú do krvi, že oni majú pravdu. Stačilo by, keby rešpektovali aj iný názor a slušne to aj vyjadrili. Inak, ten ich modrý Cotton olej, najpredávanejšia novinka mi nevonia vôbec a čo mám teraz robiť 😁
@danyelia zaujímavé, že takéto veci píše len anonym na modrom koníkovi. Áno, ty si si všimla 😀 pritom majú viac ako 99% odporúčaní v skutočne overených recenziách na heureke, ale tysi si všimla 😂 toto koníkovské zahmlievanie reality, hovorím, Kotlár/Šimkovičová/fico style 😂
Reálne overené recenzie si vieme všetci prečítať, takže zbytočne to skúšaš na anonymnom koníkovi. Ja som ju tiež mala a viem aká pecka to je a v recenziách to hovoria tiež všetci, čo ju mali 🙂
Doslova nenávidím, keď sa vedú takéto konkurenčné nekalé praktiky na anonymných fórach ako je tento tu, kde sa zhromaždia všetky slabé značky a snažia sa zhodiť nejako tie lepšie zahmlievaním reality. Realita je na heureke a overených portáloch ako TrustedShops a podobne. Tu je to len zoskupenie anonymov.
@ivanatim O akej nekalej konkurenčnej praktike zase píšeš? Ja som len vyjadrila svoj názor, že tá novinka Fresh cotton mi vôbec nevonia, nepáči sa mi. Chápeš? A je mi jedno, že je vypredaná. Áno, 100 žien ju miluje, ja som tá 101, ktorej nesadla 🤷🏼♀️ Neviem, musím ju aj tak používať, či mám napísať recenziu, že vonia krásne, aj keď sa mi nepáči? 😃 Ale zase Francis Signature a Bubble Pink je pre mňa topka. Spokojná? Pani manažérka Giovani...😁
Ja teda používam Puellu a nič mi nevyžralo, keď mi kvaplo inde ako do nádržky na aviváž 💁
Mala som aj Giovanni a za mňa nič moc. Viac mi vonia Puella.
Používam aj od Plačkovej a tiež sa mi nič nestalo s práčkou ani s ničím.