Problém s práčkou

10. okt 2024

prosim vas zacnem prat asi po minute mi nic pracka nerobi a prehodi hned na tu hviezdicku, urobi dva premety a doperie kde moze byt problem nestretli ste sa s tymto?
dakujem za rady

madeincssr
10. okt 2024

Nemas zatvoreny vodny ventil? Ako keby nieco "nemala", co k praniu potrebuje.

autor
10. okt 2024

@madeincssr nemam voda ide skusali sme prasok avivaz je...nerozumiem

madeincssr
10. okt 2024

Este mi napada niecim pripchata vypustna hadica. Na zaciatku prania tusim pracky "zavrcia" vypustnym cerpadlom, aby "vypluli" zbytkovu vodu. Ale neviem, ci by to pracka "zistila".

autor
10. okt 2024

@madeincssr hmm este sme aj ten spodok vycistili od necistot. vcera doobeda pracka prala. vecer nie,

madeincssr
10. okt 2024

A skusala si ju celkom vypnut (aj zo zasuvky), chvilu pockat a az potom zapnut a znovu zvolit program? Ci nie je len nejakym sposobom "zblbnuta elektronika".

autor
10. okt 2024

@madeincssr pracka ma 20 rokov. takze uz je to stara pani.

autor
10. okt 2024

@madeincssr ale na tu dobu jedna z najdrahsich a musim povedat ze zblbla mozno 10 x za tu dobu , ziadna oprava. zial dnesne pracky su derivat od nej

madeincssr
10. okt 2024

No, 20 rokov je prave ten cas, kedy aj vydarene domace spotrebice uz pozvolna odchadzaju. Aj nam cca takto postupne bojler, pracka, chladnicka, ale az na pracku (tu sme uz kupili novu) sme ostatne opravili a fachcia dalej.

autor
10. okt 2024

@madeincssr no len teraz mam akurta jedno urgentne pranie veci do nemocnice, ako naschval. :(

xxemma
10. okt 2024

My sme mali, ze napustala aj prasok vyplavilo ale ta triska bola pripchata acstrasne dlho napustala a proste nevedela napustit dostatok vody.
Triska sa vycistila a pracka frci dalej.

autor
10. okt 2024

teraz pozeram pisem error 10. ale vacsinu veci s toho sme spravili

egonsk
10. okt 2024

najlepsie na tychto temach je, ze ludia nenapisu znacku a model pracky, ale myslia, ze kazdy ma vestecku gulu, alebo, ze daju fundovanu obecnu radu, akoby aj chyby a spravanie boli typizovane 😁😁😁

autor
10. okt 2024

@egonsk tak ono tie chyby a chybove hlasky su na nete a myslim ze vacsina pracok funguje na podobnom principe. samozrejme nepisem o super pracke so super funkciami

madeincssr
10. okt 2024

No chybove hlasky by som radsej googlil podla presneho modelu pracky (z jej stitku/nalepky zozadu), alebo aspon znacka + obchodne oznacenie modelu.

egonsk
10. okt 2024

@madeincssr autorka ma pocit, ze podla pracky by niekto odhalil jej anonymitu, preto drzi bobrika mlcania, vid jej reakcia na mna... Ale tak ma pravdu, kazda pracka funguje na principe namacania pradla v saponatovej vode... len pozabudla akosi na to, ze ta bizuteria obsluhujuca tento ukon, nie je celkom unifikovana 😉😋

autor
10. okt 2024

@egonsk a ty mas zas asi lepsi pocit, ked si toto napisal. 👏

egonsk
10. okt 2024

vpohode, ja som so sebou uplne spokojny, lebo znovu som traful klinec po hlavicke zrejme 😁😉 ... hviezdicka je na oblohe a co znamena zrovna na tvojej pracke bez tych info, ktore si doteraz neuviedla, nemoze skutocne nikto tusit, rovnako ako chyba 10. 😁
Ale nevadi, mozno ma niekto vestecku gulu a povie presne, ze ti odisiel kondenzator C37 na riadiacej doske a mas zvyseny odpor na svorke cerveneho vodica napajania elektrickeho ventilu .... 😁🤪

autor
10. okt 2024

@egonsk niekedy sa to da aj bez ironie a sarkazmu, ale ty si asi zvyknuty/a. prajem ti vsetko dobre v zivote.