Ahojte potrebujem nápady ako spotrebujeme kapsule ktoré s a rozpustia ale na oblečení ostávajú také kúsky jak keby sopla..hrozne zle sa to čistí tak rozmýšľam čo s nimi , ako ich využiť aby som ich nemusela vyhodiť
@sissy27 dávam ich Ako treba a periem na 40 hodinu a pol..tak neviem
neviem, mne sa rozpustili aj bez prania keď som ich zabudla v kúpeľni, len od vlhkosti...
Ale tak použi keď budeš prať na 60 alebo 90 alebo daruj niekomu...
Inak ešte mi napadlo - určite ti pračka zohrieva vodu?
Ja pouzivam tie z lidla kapsule a len parkrat sa mi stalo, ze nerozpustilo kapsulu. Podla mna vtedy, ked bol viac plny bubon, v kombinacii s 30minutovym programom. Inak ten 30minutovy pustam s kapsulou kazdy den, periem detom veci po treningu - nebyva plna pracka, tak kapsulu rozpusti. A to ten kratky program je len na 30 stupnov, ked periem na 40, tak je hodinovy a 60 mi perie 2,5h
Mne toto robili Persil kapsule, aj ked som prala na dlhom programe pri vysokej teplote a tu mi bolo poradene, dat kapsulu do ponozky. Odvtedy davam vzdy kapsulu do ponozky a uz sa mi to nikdy nestalo. A ak periem veci, kde nie su ponozky, tak pouzivam specialnu praciu ponozku vyhradenu presne na tento ucel 🙂
@diewcatqoo mám persil nejaké Power Caps..tie discs mi to nerobili čo som mala..skúsim tu ponožku
@sissy27 určite hej..iné kapsule sa rozpustili b pohode
a nemozes kapsulu rozobrat pred pranim a naliat do zasobnika ako tekuty praci prostriedok?
@vanilkovazmrzka vieš čo mám ich asi 40 😂 zabavim za stým a každú jednu prelejem do fľašky a budem mať gél
Tie power caps pri vapenitej vode sa rozpustaju az od 60plus (i ked na baleni stoji uz od 30).
Daruj ich niekomu, zbytočne sa s nimi budeš jedovať. Možno sa suseda poteší 😉.
😂😂😂 sak leto, prazdniny, uhorkova sezona. Aspon mas co robit 😀
@dadis skúšala som tiež a tie mini kúsky tam boli stále , nevadí zabavim sa a prelejem si ten gél do fľašky 😁
@vevesh asi to bude tým..aspoň viem že ich nemám kupovať..skôr Ariel alebo tie persil discs
@vanilkovazmrzka no keďže sme kúpili dom a sťahovali sa pred pár dňami tak ja mám roboty dosť 😂 ale tu pol h na toto si nájdem čas , dám to do fľašky a bude to lepšie 😁
Mozno blbost, ale ked sa maju rozpustat vo vode zalej trochu horucou vodou mozno sa rozpustia 😃 spravis z nich praci gel a nemusi ich "rozbalovat " 🤨
Treba prat na dlhsom programe