Problém s pracími kapsulami

18. jún 2024

Ahojte potrebujem nápady ako spotrebujeme kapsule ktoré s a rozpustia ale na oblečení ostávajú také kúsky jak keby sopla..hrozne zle sa to čistí tak rozmýšľam čo s nimi , ako ich využiť aby som ich nemusela vyhodiť

dadis
18. jún 2024

Treba prat na dlhsom programe

sissy27
18. jún 2024

mne sa toto stalo keď som ich nesprávne použila - hodila medzi prádlo.
Keď idem podľa návodu - na spodok bubna a dozadu, tak sa pekne rozpustia. Najčastejšie periem na 40 stupňov a 50min program.
a inak presne ako píše @dadis - pranie na vyššej teplote je ideálne.

autor
18. jún 2024

@sissy27 dávam ich Ako treba a periem na 40 hodinu a pol..tak neviem

sissy27
18. jún 2024

neviem, mne sa rozpustili aj bez prania keď som ich zabudla v kúpeľni, len od vlhkosti...
Ale tak použi keď budeš prať na 60 alebo 90 alebo daruj niekomu...
Inak ešte mi napadlo - určite ti pračka zohrieva vodu?

dadis
18. jún 2024

Ja pouzivam tie z lidla kapsule a len parkrat sa mi stalo, ze nerozpustilo kapsulu. Podla mna vtedy, ked bol viac plny bubon, v kombinacii s 30minutovym programom. Inak ten 30minutovy pustam s kapsulou kazdy den, periem detom veci po treningu - nebyva plna pracka, tak kapsulu rozpusti. A to ten kratky program je len na 30 stupnov, ked periem na 40, tak je hodinovy a 60 mi perie 2,5h

diewcatqoo
18. jún 2024

Mne toto robili Persil kapsule, aj ked som prala na dlhom programe pri vysokej teplote a tu mi bolo poradene, dat kapsulu do ponozky. Odvtedy davam vzdy kapsulu do ponozky a uz sa mi to nikdy nestalo. A ak periem veci, kde nie su ponozky, tak pouzivam specialnu praciu ponozku vyhradenu presne na tento ucel 🙂

autor
18. jún 2024

@diewcatqoo mám persil nejaké Power Caps..tie discs mi to nerobili čo som mala..skúsim tu ponožku

autor
18. jún 2024

@sissy27 určite hej..iné kapsule sa rozpustili b pohode

vanilkovazmrzka
18. jún 2024

a nemozes kapsulu rozobrat pred pranim a naliat do zasobnika ako tekuty praci prostriedok?

autor
18. jún 2024

@vanilkovazmrzka vieš čo mám ich asi 40 😂 zabavim za stým a každú jednu prelejem do fľašky a budem mať gél

vevesh
18. jún 2024

Tie power caps pri vapenitej vode sa rozpustaju az od 60plus (i ked na baleni stoji uz od 30).

pinkgirl
18. jún 2024

Daruj ich niekomu, zbytočne sa s nimi budeš jedovať. Možno sa suseda poteší 😉.

dadis
18. jún 2024

@vevesh A nepomoze pridat do prania trochu octu?

vevesh
18. jún 2024

@dadis ja som toto neskusala- u nas je ocot silny a ten zapach nemam rada.

vanilkovazmrzka
18. jún 2024

😂😂😂 sak leto, prazdniny, uhorkova sezona. Aspon mas co robit 😀

autor
19. jún 2024

@dadis skúšala som tiež a tie mini kúsky tam boli stále , nevadí zabavim sa a prelejem si ten gél do fľašky 😁

autor
19. jún 2024

@vevesh asi to bude tým..aspoň viem že ich nemám kupovať..skôr Ariel alebo tie persil discs

autor
19. jún 2024

@vanilkovazmrzka no keďže sme kúpili dom a sťahovali sa pred pár dňami tak ja mám roboty dosť 😂 ale tu pol h na toto si nájdem čas , dám to do fľašky a bude to lepšie 😁

nisia
19. jún 2024

Mozno blbost, ale ked sa maju rozpustat vo vode zalej trochu horucou vodou mozno sa rozpustia 😃 spravis z nich praci gel a nemusi ich "rozbalovat " 🤨