Baby čierne periem s gélom na čierne ale kázala som priateľovi lebo som neni doma nech to pustí.. a on to pustil s prvým čo videl.. dal tam tento prášok..
čo si myslite čo sa stane pradlu?
vôbec nič...
Prefarbí sa na ružovo. Jaaaaj. Pobavila si ma. 😁😁Vďaka.
Vies o tom, ze su ludia, co stale pouzivaju na pranie len prasky? Nepoviem keby ste to tak prali mesiace vkuse, ze moze vyblednut, ale po jednom raze? 🫣
Tento konkrétne pisu že je na farebne prádlo - tento prášok
Nič sa prádlu nestane. Neboj sa.
Čierna nie je farba?
Nič co by sa malo stať? Tiež nemám špeciálny prášok na cierne a šokontne si to to oblečenie ešte nevšimlo
A priateľovi prosím nenadávaj. Je od neho pekné,že sa podujal prať.
Ach boze.... Co myslis, ake pracie produkty existovali pred 30 a viac rokmi? Vsetko sa pralo v jednom prasku, nasi stari rodicia dokonca v pracom mydle.... A?Nenosili cierne ci biele oblecenie?
Toto je na rozvod...
moja mama mala jeden prášok na všetko... či biele , či farebné...
tiež som dlho nekupovala prášok - gel na čierne prádlo... prala som farebným
Autorka mas deti? Nemáš ze 😉😁? Ja som bola ukážková "pracia kralovna" kým som bola bezdetna. Prádlo podelene po farbách, na kazde extra prasok/gél.
S detmi?? Som rada ze svoje biele a muzove zvlášť periem. Detom? Modré zelené, biele, žlté- spolu, jeden gél- ten ktorý práve mam. Teraz mam namiesto xy gélov xy odstraňovanie skvrn.
Jediný pruser pro prádle je hodvab a vlna!
Oprat vlnu blbym prachom a na blbom programe, to je konečná!
Keď čítam niektoré témy tu na Mk, premýšľam, ako tí ľudia prežijú v reálnom živote.
Nič sa nestane
Vyžral bonux diery? Nie, tak nerob paniku
Co by sa podla teba tomu pradlo malo stat? My mame jeden prasok, teda gel, na vsetko a zatial sa pradlu nestalo nic.
Raz som citala rozhovor s riaditelom Henkelu. Povedal, ze prasok na cierne vobec netreba, staci obycajny na farebne. Aj na fukncne veci. A ze odporuca na biele veci prasok na biele. A na vlnu prostriedok na vlnu.
Tak ste ma upokojili ďakujem 😅
Niekedy bolo len par praskov co pamatam. Ziadne biele cierne ziadne gely a prali sme. Dokonca od svetleho po tmave. Vo vani plakali
Ja si stále myslím, že tu ma už žiadna stupídna otázka neprekvapí...ale stalo sa...Chudák chlap, dúfam, že si mu preto neprekusla krčnú tepnu🙈
Môj minule nalial do oboch nadrziek aviváž a pustil 3 práčky. 😂 Ja som sa len večer čudovala, ako to, že to prádlo tak extrémne vonia. 😂
Horsie by bolo, keby dal oprat s praskom na biele pradlo, mam taky s optickymi rozjasnovacmi, to si myslim, ze by nebllo uplne ok, ale bezne periem s gelom alebo praskom na farebne aj cierne veci. Mne tie gely na cierne hnusne smrdia rad radom.
@simsalabim hlavne tie membranove, to sa bojim kupovat z druhej ruky, lebo vsade zeny davaju avivaze a tie oleje do prania, to podla mna znefunkcni tie membrany, ale co bg mal prasok pokazit na tom, no nic.
Mna by zaujimalo, ked uz sa pytas, ze co si ocakavala, ze sa stane farebnemu tj ciernemu pradlu vypranemu v prasku na farebne pradlo.
Mimochodom, ja mam prasky 2, na biele a farebne.