Ako by ste brali to ak niekto prezlieka postelné obliečky
prinajlepšom raz mesačne, po siedmych týždňoch?
Starám sa o seba a o svoje pohodlie. Keď niekto neprezlečie návlečky aj rok je mi to lajtr fuk.
Jeho vec
Starám sa o svoje obliečky, druhí má nezaujimaju
Okamzite prerusenie kontaktu jedine.
Nech si každý prezlieka ako chce,ja si prezliekam tiež podľa toho kedy mne vyhovuje.
Cudzie postele ma nezaujímajú.
Tu sa roztrhlo vrece s oblieckami? Mne osobne je u prdele ako casto ich menia druhy, co mna potom. Nijak to neberiem
Vycina nam tu postelovy uchylak 🙂
Uz by aj stacilo s tymi diskusiami o oblieckach, nic ine sa tu uz neobjavuje 😅
Ked je to tvoj milenec a tebe sa bridi vliezt do takej postele, tak ho popros aby pred tvojou navstevou vymenil postelne
@mandzula 😄😄
Len ide o to, že ja som doma tá nenormálna. Po mesiaci na mňa pozerajú, že idem prezliecť postele, že len toť sme prezliekali. V byte je aj problém s plesňami, takže mesiac, dva neprezlečené, tým pádom viac roztočov, prachu podporuje plesne.
Len som chcela názor na toto
Kto po tebe pozerá v byte??? Môj muž ani nevie kedy prezliekam periny, či každý týždeň či aj každý deň ani by si nevšimol, ja neviem robím si vždy ako ja uznam za vhodné, a čo hovoria druhí ma nezaujima som slobodný človek a vždy si robím po svojom
Nijako by som nebrala.
Prezliekam raz mesacne, teda muz, to je jeho praca. Pravidelne menime pyzama, nemame diagnozy, dodrziavame hygienu, uplne staci raz mesacne. Vynimka je iba "po chorobe".
Kto na teba doma pozerá? Prezliekaj kedy chceš a ostatní nech robia podľa seba.
Toto by ma malo trápiť?
za mňa humus. My prezliekame 1x za týždeň a tiež si niektorí klepú na čelo, že to nie je normálne 😄
Neviem, je to príliš často? 😉
Pokiaľ tam nespím - neriešim, pokiaľ áno prezleciem ich častejšie