Ahojte ako periete na koľkých stupňov a otáčkach? Kúpili sme svokre ja naše periem na 60tke a tu je takýto štítok tak neviem teraz či dať aj naviac keď všade odporúčajú až 60 na zničenie roztočov a tak.a môže ísť do sušičky?
@vlocka007 https://www.rogelli.sk/velky-prehled-pracich-sy...
Také jednoduché veci sa môžu vyhľadať aj na nete
Neviem, čo z toho štítku nie je jasné
do susicky bud na syntetiku, jemne susenie, alebo paplony-dla toho ake mas programove moznosti....
a per radsej na 40 st, inak ju znicis-a tiez na syntetike alebo na paplonoch...
Hlavne, ak máš vanu, daj na noc namočiť do studenej vody.
Inak každá náplň sa praním splsti a porobi také zhluky, len napl z peria ostane rovnomerne rozložena.🦆🦆🦆
Do,susicky ist moze, na nozku teplotu. Ta by sa mala pohybovat okolo tych 50- 60 stupnov, tak ti roztoce tiez pozabija
@vlocka007 kupujem zasadne take co sa daju prat na 60 alebo 90, dajte tento ako hostovsky ze ho operiete len po hostoch a ak ste alergici tak kup take co operies na co najvyssiu teplotu.
@stellarstar ďakujem 🙂
@ahhola naco namacat?
Nezrazi sa kazda napln, mam antialergicke paplony roky a pravidelne ich periem a nikdy sa mi nic nezhrcilo. Mozno nejake stare nekvalitne naplne ale tieto moderne co su cca 20 rokov na trhu su vyborne.
Plus susicka s loptickami krasne vysusi a nadycha paplony aj vankuse.
@vlocka007 susicka najlepsia-aeg, netreba ziadne lopticky...
ak mas v pracke program na pranie paplonov, tak tam mas prednastavene maxi otacky cca 800 a aj cyklus je usposobeny na taketo materialy, aby ti paplon neznicilo... 800 ot. je malo, ja davam viac, hlavne ked ide este do susky-aspon 1200...
@vlocka007 ja periem na 40 ked pisu 40 tak daj ocot tam kde sa dava avivaz ocot znici 100% baktreii a ked vysusis vobec to nie je po octe citit. Jasne ze tam nemozes naliat 1/2flase
@vlocka007 pise ze to mas prat na 40, na viac by som to nedavala a do susicky neviem, nemam, tak nepoznam tie znacky.