Ahojte baby, na aký stupeň periete chlapove špinavé montérky ( zo stavby ). Popripadne nejaký prací gél čo je super. Ďakujem za rady
60 stupňov a pridám trochu kryštalickej sódy . Prach na pranie klasický kedy ako kúpim , ale skôr mávam v zásobe lacnejší na tieto použitia . To isté ,keď jazdia na štvorkolkách a sú samé blato ..traja chlapi v rodine ,čo majú radi benzín a blato je strašná kombinácia 🫣😂
ja tiez na monterky obycajny oprach sypem. ked su len zaprasene, tak aj 40 staci, ked spinavsie, 60.
Mam muza co robi malovky stierky.periem na bavlne minimalne 2 a pol.hodiny a na 60 stupnov vzdy davam jedine prasok plus jedna tabletka do umyvacky. Gel ani kapsula mi to nikdy dobre neoprala.
monterky od stavebnych materialov som prela na program s predpierkou, normalny gel. Synteticke omietky tak ci nezisli, cement ako tak
Da sa kupit prasok na monterky, maju ho napriklad v Teta drogerii.
@muchotrafka298 a funguje lepšie ako normal gél?
Ja pouzivam na monterky, spinave od oleja, mastneho uz dlhe roky a je to v pohode. Tiez na blatove spinave veci.
program na 60 stupnov a davam dve kapsule. ariel alebo persil, tieto dvoje kupujem, davam podla toho, ktore su doma.
Nieco manzelovi nezide vobec...tie sravbarske peny a lepidla. Ked vie, ze ide s takym niecim pracovat, da si tie, ktore sa uz oprat nedaju.
Inak periem klasika ariel, persil, co mam doma. Osvedcili sa mi aj prasky z dm.
Inak , ..postrehla som, ze tie male balenia klasickych praskov do prania,,nie gely, su kvalitnejsie. Aj,kamoska si to vsimla. No bohuzial neoplati sa to.....
Ja obcas robim praci sliz,tak taketo monterky,ci ine tricka,teplaky...ale aj rozne handry periem v tom.
Ked to prave nemam tak v prasku.
Minimalne na 40 a hlavne dlhy program.
Ak mas dlhy program s predpierkou,tak super volba
A niekzore veci proste nezidu aj tak.
Vsak preto su to monterky/ci veci do zahrady/
Na nich to nevadi
@osky mám na 60 stupňov a 3 hodiny má
Aj ked je na 60,urcite sa da nastavit aj na menej.
Ak treba.
A 3 hod.su fajn
@osky máme starú práčku, tak ako kolieskompotočim na toľko stupňov má. Inak sa nedá nadstavit
Celkom nerozumiem.
Mas koliesko iba na nastavenie programu?
Lebo ja mam koliesko aj na nastavenie teploty.
Cize na kazdom programe si viem sama nastavit aj teplotu.
@osky len na nadstavenie programu, ten má už teplotu prednadstavenú a nedá sa meniť
+ nieje to špina ako niečo mastné ale skôr prach, farba..