Ahojte, kupila som si par menstruacnych nohaviciek od perties a snuggs a nemam az tak vela pradla, takze rozmyslam nad niecim takymto:
https://www.aliexpress.com/item/100500635863215...
Mate niekto skusenosti s takymito mini prackami?
Uvazujem, ze by mi to usetrilo vodu aj pracie kvetinky. Nemusela by som pustat pracku kvoli par gatkam ani cakat, kym sa nazbiera pradlo. Na stranke ali pisu, ze taka pracka nahradza rucne pranie, co uplne neviem, lebo ved tolko krvi asi by nebolo dobre...
Tiez som videla v inych forach, ze niektore zeny peru menstruacne nohavicky s dezinfekciou sanytol. Neposkodzuje ich to? Napriklad snuggs uvadza, ze trba prat v tekutom prasku, nie v klasickom praskovom prasku. Perties, ze bez avivaze, praskov s glycerinom...neviem, ci ten sanytol je ok?
Ako periete menstruacne nohavicky vy?
Dakujem.
@arwen321 mam perties a periem ich s tymi kvietkami co maju na stranke na predaj na pranie. Sanytol by som nepouzila, skrati to ich funkčnosť. Pred praním nohavicky preperiem žlčovým mydlom so studenou vodou v rukach a necham ich v studenej vode este par hodin odmočiť, až potom ich periem, takze vela krvi tam uz nezostane. Urcite by som ich len tak do práčky nedávala.