Ahojte,
skusali ste uz niekedy oprať v pračke dedsky molitanovy matrac? Rozmery su cca 100x45x5 cm. Ak ste uz nieco podobne skusali, opral sa dobre a neposkodil sa ? Dakujem vam velmi pekne za vase skusenosti 🙂.
matrac som neskusala prat,a le prala som molitan z vystuze autosedacky. a teda schllo to neskutocne dlho.
Ja som dala oprat len maly, co ide do kocika. Na jemnom prani, iba na 30 stupnov a aj tak sa zrazil, zmensil. Takze do pracky neodporucam.
@natalienka12
DETSKÝ !!! Ďakujem. To robia tie 4 hodinove spanky posledne dni. Dik za upozornenie 😁
Mozno je po dedovi 🙈🙈🙈😂
Iba navlek matrac nie nikdy.nebolo treba mala.som tam vzdy nepremokavy chranic takze.vsetky nehody ostali navrchu.ale pre svoj vlastny dobry pocit som ho vzdy prebehla.profi tepovacom kazdy rok ked som tepovala v lete.sedacku auta a nase matrace a.teda.prachu z neho vyliezlo.pozehnane..
Mozno cez leto vp velmi horuci.den vysuchat vo vani nejak s bozou pomocou vyzmychat a nechat volne ususit..este.mozno zvazit.cistiaren v pracke by asi odvalilo bubon keby to nabralo vodu
dedsky 🙈🙈🙈