Ahojte. Dostala som na Vianoce sušičku pradla. Kvalitnú. Na pranie používam ariel ako avivaz som zvyknutá na cocolino. Čítam ze nieje dobre používať avivaz tak som sušila prádlo prane bez avivaze a dala som obrúsky cocolino do sušičky. No absolútne necítiť nič. Tak som teda vyprala s avivažou no je to to iste. Včera som v dm kúpila tu silikonovu guĺu do ktorej sa nakvapka vôňa a znova nič. Som z toho sklamaná. Vôňu pradla zbožňujem a nepáči sa mi to. Mate niečo odskúšané čo ozaj pomôže?
Odporúčam prečítať si ďalších 50 rovnakých tém viď. dole podobné diskusie. Inak mne funguje iba Lenor Ultra Concentrated, alebo vone do prádla z DM - tie treba dať na utierku a tú pridať k veciam až do sušičky.
@pictbridge
ja mam z dm vlnené gule, nakúpené na ne olej primavera- ruzovy jasminovy, bergamot podľa chuti, prádlo vzdy pekne vonia.
@andreakotesova súhlasím tiež používam guličky Lenor a vôňa brutalna
Ja zasa neznasam tie prevonane veci. Je to des, vanie to za ludmi a oni si myslia, aki su vonavucki 🙄 Pouzivam prasok z AT, kvoli kvalite prania, a ten aj po suseni v susicke voni, ale tak vydrzim, hlavne, ze je dobre vyprate. Tak skus kvalirny prasok z AT, DE
Ja som si zvykla že je pradlo bez vône alebo iba slabucko vonia. Mne to vyhovuje. Dokonca keď syn ide k mojej mame a vyperie mu veci (ona používa tie parfumy) tak ma ide poraziť strašne mi to vadí take prevonane.
@pictbridge vieš čo, zvykneš si 😁 nám napr je už divné, keď čisté prádlo vonia po kvietkoch...
no ak by si chcela, sú také voňavé papieriky vyslovene do sušičky, možno to na Slovensku ešte nie je, neviem 🤗
@pictbridge Ak tomu das par tyzdnov, tvoj nos si zvykne, a budes citit vonu pradla po prasku aj bez avivaze. Ano, naozaj.
Este pomaha nepreplnovat pracku ani susicku, nech ma pradlo moznost sa hybat, potom vonia intenzivnejsie.
@veselo_neveselo práčku mam na 5.5 kg a sušičku na 9 kg. Nedávam veru veľa. No veď uvidím v každom prípade je to super vec.
Ja pouzivam na pranie tie gelove kapsule co idu priamo do bubna a po vysuseni pradlo vonia na moj vkus az prilis silno. Inac v Actione maju take vlhke uteraciky do susicky, tie su dobre ked sa susi pradlo co ma tendenciu elektrizovat ( deky a kadejake umeliny), tie tiez dost silno vonaju.
Ja používam oleje z Voňavého domova a veci mi voňajú aj po roku od opratia 😅 často mi píšu maminky keď niečo odo mňa kúpia, že v čom periem že im vonia celý byt z toho 🤣
@tiumen objednala som puellu tak vsadzam na ňu 🙂
Ja používam puellu a prádlo nádherne vonia 😊
@pictbridge rozožerie ti časom práčku, nebuď potom prekvapená 😅 mne tieto "úžasné" pracie oleje smrdia...
Zo.susicky pradlo vonat nikdy nebude tak ako ked uschne volne.ale je ciste a zbavene prachu. Ked chcem vonat dam si kvalitny parfem.nenavidim ked ma ovali zavan avivaze z vypratej bundy alebo svetra z osoby stojacej predo mnou.. od avivaze som si odvykla pouzivam kvlaitne prachy a pradlo mi po ususeni voni uplne jemne primerane cistotou.
Sušička ti všetko toto vyfúka, časom si zvykneš na jemnú vôňu. Ja neznášam silné umelé vône aviváže a puellu mať na pokožke, keď dokáže rozožrať niektoré druhy plastov, no ďakujem. Prádlo má byť hlavne čisté a voňať čistotou, nie chemickými smradmi a riskovať ekzém a podobne. Chémie v okolí už máme až až..
@pictbridge susicka vutaha aj vonu prasku avivaze aj tych olejov tak uz porom tak necitit. Ja napriklad mam rada vonave postelne tak ho susim klasika na snure nedavam ho do susicky a avivaz modry kuchelwaich alebo modre klasika cocolino ale male flasky tie velke avivaze sa oplatia viac no nevonaju tak. A teraz som prvy krat kupila praci gel savo jarna sviezost tam netreba ziadnu avivaz. Jediny praci gel kde netreba uz nic
Používam perličky Lenor. Tie sa môžu používať pri praní s následným susenim v sušičke. Inak švagriná roky perie oblečenie v gelovej avivazi a sušička jej roky susi bez poruchy.