Ahojte, mam otazku, ktora sa tu uz rozoberala, no som bezradna. Mame pomerne novu pracku, oblecenie spociatku vonalo, zrazu vsak prestalo. Filter je v poriadku, pravidelne cistim bubon, skusila som cistenie s tabletami do umývačky na 90 stupnoch, zmenila som pred dvoma tyzdnami gelove kapsuly za prasok, davam ho primerane (skusila som aj viac, bez vysledku), oblecenie hned vyberam a pracku nechavam vyvetrat…no nic. Absolutne ziadna vona, pritom len nedavno pradlo rozvoniavalo aj zo skrine. Pouzivam pritom to iste, dokonca som skusila raz dva razy kapsule, ci predsa a nic. Periem na teplote 40 +, pracku nepreplnam.
Kde este moze byt problem? Mam kvalitny prasok z Nemecka a naozaj netusim a uz som z toho na nervy, hlavne len pred par tyzdnami oblecenie rozvoniavalo tyzdne…
Tvrda voda, skus pridat zmakcovat.
Skúste vytiahnuť práčku zo sásuvky tak na pol hodki a potom znova zapojte.
Skus pouzit avivaz a pradlo bude vonat. Mne jedine pradlo vonalo vzdy z persilu ten prasok krasne vonia inak nech som prava v akomkolvek prasku na pranie okrem persilu mi pradlo vobec nevonalo. Absolutne ziadnu vonu to nemalo aj ked som to vybrala hned z pracky a vesala. Potom som zacala pouzivat Puelu a ta mi pradlo krasne prevonala aj ked som ho šupla po oprati do sušicky. Aj po mesiaci co som tie veci ktore som oprala v puele vybrala zo skrine mi krasne vonali.
Ja mám rovnaký problém pri prackach plnených zvrchu neviem prečo... Pri práčke plnenej spredu tento problém nemám 🤷
@fialova159 skus či ti hreje práčka či máš v poriadku špirály, ja som mala problem ale so staršou práčkou prádlo bolo zatuchnuté a zistila som že mi nenahrieva vodu, ked daš prac cca hodinové pranie na 60 stupnou priebezne sleduj sklo ak mas z predu plnenú či máš horuce sklo
@mikella912 dakujem, nakoniec mi pomohlo práčku uplne reštartovať, co nechapem 🙈
@fialova159 prosim ta ako sa restartuje pracka? Tiez mam problem s nevonavym pradlom...
skusat raz tyzdenne vypustat dole vodu, myslim kde je ten filter, tam zvykla skysnut voda pri niektorych prackach a preto nevonia pradlo