Práčka zapína hneď žmýkanie

kaja30
12. júl 2024

Prosím vás neviete čo to môže byť, že keď chcem pustiť práčku tak hneď mi dá zmykanie? Nastavím normálne program a keď to zapnem tak všetko to preskočí a dá na program zmykanie

mandzula
12. júl 2024

Tipujem to na pokazeny programator.

kaja30
autor
12. júl 2024

@mandzula no pekne práčka na ani rok 🤦
@mandzula

mandzula
12. júl 2024

@kaja30 mne takto blbla, ale podstatne starsia, servisak mi povedal, ze nech rovno kupim novu, ze programator ma vyjde v pomere k novej prilis vela. Je super, ze mas este zaruku, ries to teda cez zarucny servis. A mozno to ten programator nakoniec ani nebude, vychadzam len zo svojej a maminej skusenosti.🙂

viestta
12. júl 2024

@kaja30 zavolaj servisaka, pokazila sa jej mozgovna. Este je v zaruke

neviditelnypes
12. júl 2024

Nechcem ta podcenovat, ale ci nahodou nie je zapnute niektore tlacitko? Vytiahnut zo zasuvky na 10 minut a vsetko co sa da postlacat hore-dole, za pokus to stoji. 🙂

egonsk
12. júl 2024

@kaja30 cirou nahodou si ju nevypla skor ako dokoncila predosly program zmykania, ze? Novsie pracky pi zapnuti ukoncuju posledny program. Skus podrzat tlacitko power (alebo stop/pausa) aby si jej zresetovala pamat, resp. zrusila cyklus.

rozculena
12. júl 2024

@kaja30 prečo nevoláš servis? Do 2 rokov je zadarmo,a niektorí výrobcovia dávajú plus 1 rok naviac

zenazaba
12. júl 2024

@kaja30 ahoj. Mali sme nieco podobne, vyzeralo to, ze bude problem s elektronikou, ale nakoniec bola len vypalena spirala. Manzel vymenil a pracka ide. Skuste teda premerat spiralu, ci je ok.