Nemáte niekto podobnú skúsenosť? Práčka má asi rok v pohode fungovala. Neskôr prestala brat aviváž a v tej nádobe na.avivar zostávala voda. Prádlo smrdelo takou zatuchlinou. Tak som aviváž prestala dávať a po oprani som pustila 15 min preplachnutie s avivazou priamo do bubna. Lenže teraz mi už nezobrala ani všetok prášok. Čo môže byť problém? Niekoľko krát som ju čistila rôznymi tými cistiami a odvapnovacimi prostriedkami. Nepomohlo. Jeden pán,ktorý opravuje práčky mi povedal, vraj slabý tlak vody. Ale my máme práveže všade dosť silný tlak. Máme práčku tak komplikované, že sa k prívodu vody neviem dostať. Nemali ste niečo podobné a nezistili náhodou príčinu? Ďakujem
Ak sa nevies dostat s privodu a precistit sitka na privodoch, tak syp prasok rovno do bubna. Roky tak robim a aspon nemam starosti s cistenym nasypky
@viestta no ok,ale čo aviváž?
Avivaz nepouzivam skoro vobec, ale ak ti ostava voda v nadrzke, tak avivaz bola vyplachnuta tam kde mala byt vyplachnuta a vtedy ked mala byt vyplachnuta
Hej mali sme. Žena sa furt sťažuje, že jej pračka nevezme prašok a dava ho rovno do bubna na pradlo, ale mne sa ešte nestalo, že by mi nezobrala prašok. Furt zobere.